Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz arn #68178 üzenetére

Olvasgattam is régebben ezeket, de talán felejtettem is valamennyire, bár azt át lehet ismételni...de három dolog miatt is jó azonban ez a teszt - saját magam győződök meg róla - szubjektív retro élmény, szerelés, install, tapasztalatgyűjtés, driverkérdés, stb - valamint hozzájárul a fórumbeli Barton-P4 vitához, mivel tény hogy volt vita és eltérő nézetek is vannak. Ok az utóbbit szubjektíven dönthetem csak el, a végén reményeim szerint meg tudom mondani hogy az átlag P4- em vagy a Bartonom jobb- e (vagy döntetlen). Objektíven pedig lehet hogy lesz aki ezt elfogadja.... vagy nem - tök mindegy mit mondok én. De nem is célom meggyőzni bárkit, esetleg egynek jó a tesztem, ilyen is volt aztán annyi. Lehet hogy aztán lesz olyan aki azt mondja hogy neki hasznos volt, akkor már nagyobb az öröm, mert tudom hogy nemcsak magamat szórakoztattam vele.

Az első indokról -saját magam győződök meg róla- jut eszembe : melóhelyen az egyik öltözőszekrény ajtajára rá volt írva - ne törd fel, nincs benne semmi értékes, valaki pedig alá ezt írta - te mondod, én ellenőrzöm :DDD

ALL : hű mire feltettem a 462- re az fullréz AeroCool hűtőt, brutális a leszorító-ereje, mondjuk ezt tudtam, emiatt előtte kézzel hajtogattam kicsit, de így sem piskóta volt bepattintani a lefogatót.

Új hozzászólás Aktív témák