Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvasgattam is régebben ezeket, de talán felejtettem is valamennyire, bár azt át lehet ismételni...de három dolog miatt is jó azonban ez a teszt - saját magam győződök meg róla - szubjektív retro élmény, szerelés, install, tapasztalatgyűjtés, driverkérdés, stb - valamint hozzájárul a fórumbeli Barton-P4 vitához, mivel tény hogy volt vita és eltérő nézetek is vannak. Ok az utóbbit szubjektíven dönthetem csak el, a végén reményeim szerint meg tudom mondani hogy az átlag P4- em vagy a Bartonom jobb- e (vagy döntetlen). Objektíven pedig lehet hogy lesz aki ezt elfogadja.... vagy nem - tök mindegy mit mondok én. De nem is célom meggyőzni bárkit, esetleg egynek jó a tesztem, ilyen is volt aztán annyi. Lehet hogy aztán lesz olyan aki azt mondja hogy neki hasznos volt, akkor már nagyobb az öröm, mert tudom hogy nemcsak magamat szórakoztattam vele.
Az első indokról -saját magam győződök meg róla- jut eszembe : melóhelyen az egyik öltözőszekrény ajtajára rá volt írva - ne törd fel, nincs benne semmi értékes, valaki pedig alá ezt írta - te mondod, én ellenőrzöm

ALL : hű mire feltettem a 462- re az fullréz AeroCool hűtőt, brutális a leszorító-ereje, mondjuk ezt tudtam, emiatt előtte kézzel hajtogattam kicsit, de így sem piskóta volt bepattintani a lefogatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun