Hirdetés
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola
üzenetére
Nem olvastál visszább. Első cél végülis az AGP kártyasor tesztje volt. A köztes második kitérő projekt pedig a Barton-P4 összecsapás. Választhatnám a Radeont is, de a 6600GT mellett döntöttem. Cél : a tuningolt Barton mit tud felmutatni az átlag 3.3GHz- en pörgő Prescott ellen. Ilyen szempontból most nem különösebben számít hogy a VGA sorból ki lett a nyertes.
Amúgy meg az Anandtech tesztjénél nem látom milyen konfiggal tolták. De ha pld megnézed az UT2004 tesztjüket (1024x768- ban), láthatod hogy az eredmények alacsonyabbak mint nálam. Úgyhogy nemtom, de lehet hogy nincs is CPU limit. Abból is látszik hogy a korábbi évekre datálható tesztek is skálázódnak. Ha mégis van, a cél szempontjából semmi jelentősége nem lesz, lényeg hogy milyenek lesznek a Barton eredményei, ez lesz a kulcsfontosságú.Az viszont tuti hogy a 6600GT a maga korában, ár-teljesítmény szempontból best-buy volt.
szerk - mégegy gondolat, amúgy én is a 6600GT- t vártam nyertesnek a P4- ben, de érdekes ez, magasak az órajelei, viszont a 9800Pro meg 256 bites szervezésű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a 7000-es sorozatra tudtam lecsapni mire lett annyim (2007)
DarthSun