- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Madara-san #67317 üzenetére
Diamond Riva 128 VGA helyett én valami Ati vagy Matrox-ot tennék be, bár ennek lehet nem olyan homályos a képe. De a akkoriban elég rossz hírben állt e téren Riva.
-
r0b3r
senior tag
válasz
Ugyanezt raktam össze csak Awe helyett Monster MX300-al és 5ALI61 lappal.
-
válasz
Jól összeválogattad, Awe- ből majdnem mindegy melyiket teszed bele, a Goldban is 4MB hullámtábla RAM van, alapon sokmindent nem lehet rátölteni. 28MB- ra bővítéssel fér el pld egy Roland hangminta.
233MMX ment 3x75- ön az Acorp- ban, bár ez lehet példányfüggő, ahogy arn is írta.(#67318) arn : mekkora Acorp dömping volt sokáig, jó ötlet utána nézni. A PCChips- ről olvastam hogy milyen gyenge alkatrészekből építkezett, ebből annyira meggazdagodott hogy aztán már jobb minőséget is gyártott, pld az M577 lapra még megoszlanak a vélemények hogy hová tartozik.
-
arn
félisten
válasz
Mikori gyartmany az mmx? A korabeliek nem nagyon mentek tobbet 250-260nal. Legalabbis amiket en probaltam, es nem is mindegyik volt lockmentes.
ami most van az siman megy 300on feszemeles nelkul, de retro gepet nem erdemes tuningolni.
ezt a rohadt ronda logot csereltem le evil insidera anno
Az acorp tortenetere kivancsi lennek... mert eloszor mindenfele budget lapokat arultak - jetway, lucky star, fong kai, aztan jottek az “igazinak” tuno acorpok. De lehet ezek is mentek mas nev alatt a tavolkeleten.
rakerestem nehany noname cuccomnak a gyartojara, a qdit pl hallottam mar, ami a quantum designt jelenti, de talaltam video technology computerst is. A vezerloknel meg cifrabbakat, mintha a kinaiak a hasukra csaptak volna csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-12400F
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest