- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frawly #63720 üzenetére
Nekem a socket478 éppen még valamennyire retro. Viszont sokat nem tudok kezdeni vele, pont OC-re megfelel hobbinak. A Tualatin tartozik a kedvenceim közé és a Pentium1 vagy régebbi gépek.
Ezzel azt akarom mondani, hogy P4 az akkori programok, főként játékok, csak az akkori OC eredmények szintjén érdekesek. Kíváncsi vagyok hogy egy akkori komolyabb géppel (amire akkor nem volt keret) hogyan mentek ezek a játékok és egy OC mennyit segített rajtuk. Viszont maga a játék semmilyen emléket nem idéz, mert akkor már nem játszottam.
Viszont a Tualatin valamiért megfogott. Nem tudnám megmondani miért. A 286-386-486-P1 pedig egy számomra emlékezetes kort idéz fel, szóval az azért kedvenc. -
válasz
Frawly #63720 üzenetére
Végülis a tuningot én is csak kíváncsiságból néztem, bár kismértékben nem rossz, de folyamatos 4GHz- en nem használnám. Ahogy szoktuk itt mondani, ami nem jól megy P4- en, ahhoz be kell kapcsolni egy erősebb gépet. Win98- nál meg az 512M max RAM ami limitál már egy P4- et (bár a sok recept közül van még egy .dll amit nem próbáltam, állítólag avval megy több RAM- al is). 98- hoz overkillnek jó egy Tualatin is 512 RAM- al, bár inkább csak 1-2 játéknál van jelentősége, ami relatíve erősebb hardvert kér, és még megy 98 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest