- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
...Mégis miféle beteg dolog az, hogy valaki a Geforce 4 MX440-eket gyűjti... de az sem százas aki hűtőbordákat gyűjt.. mi abban a jó?
Bocs, nem marni akarlak.... de érted a célzást? volt egy spanom, aki azzal zaklatott, hogy piros LED-es floppy meghajtót keres, mert olyanja még nincs, és az mekkora király...
a retro világa érdekes hely... az emberek olyan hardverekhez kötődnek, ami más embernek érthetetlen... Itt nem az a léyneg, hogy mihez kötődsz, hanem hogy örömet szerez-e?
ott van pl arn is... aki meg időhöz köti a gépeket, de olyan vaskalaposan hogy az hihetetlen... örömet szerez neki? igen... Spec-nek örömet szerezne ha egy ilyen ház olyan márkájú lenne mint amilyen 20 éve volt neki? igen... neked örömet szerez a hűtőborda gyűjtés? igen... akkor nem kételkedünk, hanem tiszteletben tartjuk, és együtt örülünk más örömének -
laskr99
addikt
Van egy PII lap+cpu párosom ingyen. Egyik vásárláskor kaptam egy pakk procit a 3 db mellé ajándékba. Masik procit vettem 999ft-ért kaptam mellé delid gyakorlásnak egy hibásat is. Kaptam procit(PII,P4) meg hozzá a lapokat ingyé. Vannak még ilyen berek. Múltkor láttam valakit aki Nexus 7-es tabot ingyen adta. Működöképes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest