- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
bacsis #51783 üzenetére
Persze, mindenkinek megvan a maga agylövése. Azt pl. még én se értem, miért bukok annyira a színes csíkokra a régi WD vinyókon és miért kell minden új fajta darabot begyűjtenem
Valamivel logikusabb a GUS bálványozása, azokból is mindent begyűjtök, amit csak sikerül. Most is van itt egy PnP v3.0, ami látszólag annyiban különbözik az 1.0-tól, hogy egy db IC kisebb tokozásban került fel a kártyára
Csak még nem árt rendbehoznom, mert szegény kapott egy egércsaládot... de egyébként működik a 2MB rammal együtt, amivel találtam.
-
flymi
addikt
válasz
bacsis #51783 üzenetére
Értelek én, én sem piszkálódásképp mondtam. Ha pont olyan gépházat keres, hát remélem sikerül találnia olyat, ha az okoz neki örömet.
Azért valljuk be, h az mx-ek és a cpu hűtők változatosabbak, mint azok a gépházak voltak.
Azóta eltelt pár év, a low cost izék gyűjtése bőven kinőtte magát.
a retro világa érdekes hely -> hajaj, de még mennyire! Ha így nézzük, akkor mi retró kedvelők mind "érdekesek" vagyunk.
Valami külföldi oldalon böngésztem egyszer, ott láttam egy fószert, aki többek között cpu hűtőket is gyűjtött. De még milyeneket! Nem vagyok egyedül ezzel a hobbival, csak kevesen értékelik. Szerintem egy hűtő is lehet olyan érdekes mint egy proci, mobo vagy vga. Ez is szerves része a hardvereknek, csak amíg még az ősrobbanás előtt ráraktak egy darab alumént, addig a hőskorban változatos, színes és csodás darabok születtek.sanchezsa: jaja. Igaz h értéke+tudása a nulla felé konvergál, de mennyire változatosak voltak már. Plusz ott is születtek "prémium kategóriás" darabok, lásd Asus Video Suite, a Soltek is dobott piacra fehér nyákos gyönyörűséget, a Chaintech-é is szépnek mondható. Egyszer elhalásztak előlem egyet Vaterán, 3k fölött kelt el.
Azt gondoltam úgysem adnak érte annyit. Hát tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest