Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RexMaximus
üzenetére
Érdekes hogy offba tetted, pedig ez egy alapvető pszhihológiai/gyakorlati oka a retrozásnak.
(#50548) arn : igen, ha akkor nem lehetett, legyen most. Bizonyos cuccok nekem egy hosszú anyagi mélyrepülés miatt nem lehettek. Bár van olyan is, mely lehetett volna, de halogattam, pld a fent említett Tua1.4. Most van 7 db
, de abból nem adok senkinek. A duplázottakból ajándékozgattam, de ezen 7db már ritkuló, féltve őrzöm. Vagy legfeljebb 2db mehetne cserealapba, de csak szintén nagyon ritka hardverért ( mint pld az aláírásomban keresett ). -
arn
félisten
válasz
RexMaximus
üzenetére
En altalaban addig hajtok egy hwt, amig nem sikerul egyet talalni normalis arban
ha anno nem lehetett, legalabb most olyan legyen, mint szeretnem. Es elobbutobb mindig jon egy, max kesobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de abból nem adok senkinek. A duplázottakból ajándékozgattam, de ezen 7db már ritkuló, féltve őrzöm. Vagy legfeljebb 2db mehetne cserealapba, de csak szintén nagyon ritka hardverért ( mint pld az aláírásomban keresett ).
ha anno nem lehetett, legalabb most olyan legyen, mint szeretnem. Es elobbutobb mindig jon egy, max kesobb.
DarthSun