Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
hobizoli #121797 üzenetére
mindkettonek megvan a sajat elonye. en harminc evig csak desktoppct hasznaltam, sose volt laptopom. cegnel kezdtek el, hogy mindenki kapott egy macbookot, radugod a 34es monitorra egy usbn, es kesz. azota otthon is ezt csinalom, ha kell laptop, ha kell desktop.
a masik elonye, hogy mivel ugyanazt a layoutot hasznalod, meetingek kozben, vagy uton is ugyanugy tudsz dolgozni, max kisebb kijelzon, de nincs meglove az ember, hogy bena kacsakent probalsz prezentalni vmit, mert nincs desktop elotted. de van hogy otthon fel napot a desktop elott toltom, a masikat meg kanapen, mert egyszeruen faraszto sokat ulni.
jo mongy a kivalto ok nem a macbook volt, hanem elegem lett az ilyen 1000 wattos sokezer euros mostre dogokbol. megtartottam parhuzamosan mindkettot par evig, de rajottem, hogy nem hianyzik semmi, es 30 ev utan eladtam a desktopot - csak retroban ulok oda a regi pck ele. ha most desktopban gondolkodnek, azaz amd fele ai soc lenne sok rammal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Hatalmas +100
"aztan oningazolaskent gyartanak ilyen elmeleteket melle" --- itt a fórumon is van ilyen tag, valahányszor szóba kerül a téma mindig azzal jön, hogy a desktop pc mekkora hülyeség ő évek óta be sem kapcsolta.
Élőben volt még erre egy jó példa, mikor az egyik agymen mesélte, meg terjesztette ezerrel, hogy hát a laptop mennyivel jobb mint az asztali PC, mennyivel gyorsabb stb. Aztán a szerencsétlenje a saját régi asztaliját (valami belépő 2000-es sorozatú C2D 1GB RAMmal) hasonlította az akkor "új" laptopjához (valami 6th gen I3 8GB RAMmal). Az már nem zavarta, hogy 10+ év van a két gép között...
Én pl mikor Ausztriában vagyok, akkor mindent os telefonon csinálok (borzalmas, sok mindenre nem való egyszerűen) vagy szerencsésebb esetben laptopon (egy fokkal kényelmesebb), mindig megváltásnak érzem hazaérve az asztali PC-t
-
FF23
senior tag
válasz
Folyton valami lekotlott irodai gépről beszélsz E2140 + 2GB + HDD-vel, pedig, mint ahogy most is, 17 éve is sokan megvették az akkori prémium cuccokat. 1-2 évig még fejlesztgették, került bele +ram és SSD.
Ki lehet próbálni: ~3,0GHz-es C2Q + 8GB ram + SSD + Gt 710 2GB + W10. Amiről beszélünk arra elég, van 1080p YT, FB...
Nem azt mondom, hogy ma ilyet kell építeni, hanem hogy el lehet fogadni, ha valakinek amíg elég amire kell, addig használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest