Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari
üzenetére
Power procis 5ezer?, érdekes egy szint, az nekem csak egy pici bolti blokk manapság, izgalmas lenne kipróbálni, de nem értek hozzá, néznék rá mint a vettmalac, én már '88 óta az X86 majd 64 vonalon vagyok szakbarbár, ami ezen kívül esik, az kb Rubik-kocka 1 percen belül(4p46mp a csúcsom, úgyhogy agyilag picit kompresszált vagyok, mármint sebességben).
Naszóval, úgysem értenék hozzá, úgyhogy az 5ezret félreteszem Tescós parizerre, ha beütne a xar, mármint ha az Orosz tankok parkolnának az utcámban
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Pikari
üzenetére
Lassan 10éve használok mac-et munkára és sokszor napi dolgokra is. Te is használod őket ennyi ideje, hogy ilyen sarkos véleményt formálsz? Nyilván drágák, de nekem az M1-em megjelenés óta meg van, és nincs semmi baja, még 8G rammal sem érzem kevésnek arra amire használom. A tapija verhetettlen, a kijelzője nem fáj a szememnek órák után sem és a billentyűzete is kényelmes (nekem).
Felhasználás függő minden, attól még hogy neked nem tetszik/drága nem lesz valami szar. De akkor felhozok egy ékes példát. Mondj nekem egy olyan retina kijelzős laptopot, amivel kompromisszum mentesen tudok dolgozni aksiról 10-12 órát. A mac-emen 4 éves kora ellenére még most is tudok 8-10 órát dolgozni.

Nyilván túlárazott, ezt nem is érdemes tagadni, de semmiképp sem "elektronikai hulladék".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun