Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
A hozzászólásom, amire frescho reagált, úgy kezdődött, hogy "Nekem napi munkára", és a második felében pedig a szerverprocikat kritizáltam, illetve azoknak a reklámozását.
Frescho arra reagálva azt mondta, hogy talán nem jól mértem fel az igényeket és nem optimális a kiépítés - pedig de, az.
A kontextusból látszik, hogy nem mások igényeiről beszéltem, hanem sajátról. Így aztán nem értem, hogy frescho rackszerverei, mások bármilyen igényei, vps, akármi féle felhasználások hogy jönnének nekem számításba.
Mások igényeihez biztos másféle kiépítés jó - lásd az előző hozzászólást. Én nem sokra mennék a 100 darab rackkel, azonnal dobnám őket a szemétbe. Igaz, egy ezer (lassú) magos csodaprocesszorral sem, és a legtöbb felhasználó sem.
Esetleg azt gondolhatta frescho eredetileg, meg te is, hogy az ő korábbi megjegyzésére reagáltam, pedig nem, nem is neki címeztem a hozzászólást, el se olvastam, hogy korábban miről beszéltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun