- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #117262 üzenetére
Alvás : Ezt nem igazán tudom értelmezni a mai világban. Talán csak laptopos környezetben, de már ott sem annyira. Manapság amikor leállítod a gépet, a gyorsabb boot érdekében egy memóriakép kerül a lemezre és amikor visszakapcsolod a géped, és "bebootol" akkor valójában a memória képedet kapod vissza. Ezt támasztja alá az uptime is feladatkezelőnél, ha ránézel egy jóval hosszabb időt fogsz kapni mint amennyi ideje reggel vagy akármikor benyomtad a gépet. Nekem pl most 11 nap és 15 óra van (kb ekkor frissítettem a rendszert legutóbb) de el ne hidd, hogy 11 napja nem nyomtam ki a gépet, pláne, hogy közben volt vihar is, meg olyan is, hogy 24 óráig senki sem volt itthon. Szóval mondhatni, hogy ha csak nem SHIFTel indítod újra / állítod le a gépet, akkor technikailag az alvásnak felel meg.
Persze jöhetsz, hogy kilövi a munkafolyamatokat és igazad is lesz. Ez is mutatja, hogy mekkora dinoszaurusz vagyok, mert én mai napig a sima leállítást használom, mert egyszerűen annyira megszoktam, hogy be kell zárni minden programot leállítás előtt. 1997 óta PC-zek aktívan, akkor ezeket a dolgokat megtanultam, megszoktam. Pedig akkor még nagyon másabbak voltak a hardverek, és a Win 95-öt sem lenne egészen fair egy mai Windowshoz hasonlítani.
Mikor Cipruson laptopot használtam, akkor is hónapok kellettek, hogy ne lövögessem ki a programokat, mielőtt lehajtom a gép tetejét (alvóba küldte).
Ahogy elnézem az S3 hibáit egyáltalán nem baj, hogy én azt szoktam meg, hogy kilövök mindent, és hagyományosan leállítom a gépet. Egyrészt a főbb/fontosabb programok akár az indítópultba is bekerülhetnek, böngészőnél van olyan beállítás, hogy indításkor az előző ablakokat/munkamenetet hozza vissza (de egyébként is egy billentyű kombináció). Egy jól berendezett indítópulttal gyakorlatilag olyan mintha hibernálásból ébresztenéd fel a rendszert. Én inkább ezen a vonalon operáltam, volt, hogy Winamp, TCMD ilyesmik is benne voltak az indításba (még inkább az Athlon XP-s időkben). Manapság csak a geforce experience van benne (nem örülök, hogy induláskor lefedi a képernyőt, de sajnos csak így tudtam elintézni, hogy működjön is) mert a tálcáról a TCMD-t, feladatkezelőt meg a böngészőt egy-egy kattintással előhozom, de akár a Winampot is, a többi meg ne is induljon magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest