Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
Én nemrég vásároltam be, most lesz vagy 4-5 asztali gépem. 300-500 gigás vinyókat 1000 forint alatt dobják utánad. Vettem vagy ötöt.
Mind 100/100-asÉn úgy érzem ez most egy kegyelmi időszak, már a régi gépek is bitang erősek és hulladékban lehet beszerezni őket. Bespályzolok az apokalipszisre.

(#104349) DarthSun:
ha nekem mondják, hogy őstulok én azt bóknak veszem.
A modern kifejezéssel dobálózást meg kifejezetten szeretem... minden - azaz: minden - ami árammal működik az modern, akkor is ha 1894-ben készült.(#104351) DarthSun:
Etiópiában azért hajolgatnának, hogy csak a képet küldöd nem a gépet, mert már az összes patak tele van velük.

-
válasz
Pikari
üzenetére
Huh, meggondolandó akkor. De kéne valami nagy tárhely...
A már majdnem félretró Zen+, és a lassan elavuló Zen2 azért használatba tudja venni, úgy tudom.Amúgy az SMR vinyóra is írták hogy katasztrófa, nálam sávváltás után is megmaradt a 100MB/s+, komersz laptopvinyó esetén is, kiválóan műkszik évek óta 2db is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mind 100/100-as
A modern kifejezéssel dobálózást meg kifejezetten szeretem... minden - azaz: minden - ami árammal működik az modern, akkor is ha 1894-ben készült.
DarthSun