Hirdetés
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph
üzenetére
Az sajnos nemtud image filet készíteni, csak disk to disk, illetve disk to image esetén is csak úgy hogy felülírja a célmeghajtót, nem képfilet készít. Valamint több más hasonló neves, nagyméretű program sem tudja ezt. A HDClone tudja, meg a hasonlóan pici clonedisk. Utóbbinak nem kell saját nevű könyvtárban lennie az állományának, teljesen önálló filet készít. Viszont ki kellett bontanom a Hirens betömörített fájljából, onnan is elindult, igen ám csak nem rendszergazdai módban, nem tudta befejezni a filet, mert a paranoiás Win11 nem engedte, akkor sem ha mindent kikapcsoltam - net/háló off/defender/vírusirtó off/filevédelem off.
Az előző kettő madness gépen nem volt ilyen gond, ott futott több más ilyen kis klónozó is.Könyvtáras mentésem volt, de azt fújhatom ha az egész partíció rosál, gyanús hogy már az MBR is moddolt.
Elvoltam vele, de legalább lekötött, és tapasztalatot szereztem, legközelebb már tudom mi az ábra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Bestbuy játékok
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5-14600KF garanciális! Jegelve Nozoki1990 részére
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ELKELT - AMD Ryzen 5 9600X box, közel 3 év garival !!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun