- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Aktív témák
-
- Mixa -
tag
-
sazabi
aktív tag
válasz
kraftxld #512 üzenetére
folytassuk itt a dolgot, itt kényelmesebb
athlon xp 2200+om 1,25volton megy most(lehet bírná lejjebb is, nem volt még időm szarakodni vele), proci hűtő minimumon, 1355mhz, 36 fok idle, cpu burn 8 órát ment és nem hibázott, és csak pár fokkal ment feljebb.
lehet hogy többet fogyaszt így egy kicsit mint egy geode, de nem értem mi olyan jó egy geode prociban főleg ha ilyen drága Oo -
- Mixa -
tag
válasz
kraftxld #464 üzenetére
A nagy tesztelés után újra Üdv!
2.40-es BIOS ismét fagyás
2.30-as BIOS fagyás, poénból Over Vcore -3% és megy 1.4xV-on, tesztek, nem fagy
2.40-es BIOS vissza, -3% ismét műxik, de -6%-on (~1.4V) egyszer fagyás, megy
A probléma, hogy 1.25V-on nem képes működni az alaplapban, és ha 1.4-1.49V-on kéne járatni az nem valami gazdaságos. (Ugyanis 2400+ Sempron be -12% (1.44V) megy)
Remélem érted mire gondolok, másrészről kicsit belefáradtam a proc ki, bios frissítés, proc vissza, restart, teszt, restart fesz, .....
Természetesen a reportot a 2.40-es BIOS-al és Sempron-nal át tudom küldeni, plusz egy két képet, hogy valóban 1.255V-ot kapott 2.(30/40)-es BIOS-nál a Geode.
Azért mert béna vagyok vagy az alaplap a hibás, másnak még lehet jó a procc. -
-
- Mixa -
tag
válasz
kraftxld #456 üzenetére
Üdv!
Írtam privit, pont mikor kiutaztál raktam be a gépbe a proccot, és úgy néz ki nem ''akar kompatibilizálni'' vele. Vagyis fagy a gép (telepítés közben / futás közben / teszt közben). Próbáltam 1 CD-s linuxot, azzal is fagyott (nem töltött be). A lap K7S41 és legújabb BIOS van benne. Tápon és lapon kívül többféle rammal, vinyóval és cd-vel próbáltam. Sempront rakva a gépbe működik a konfig. Egyik proci sincs lesarkazva. Tudjuk úgy rendezni, hogy visszaküldöm és utalod a pénzt?
Mixa
[Szerkesztve] -
nolika
senior tag
válasz
kraftxld #444 üzenetére
Kb 130-ig elolvastam.
Én ha veszek egyet, akkor találok hozzá egy ócsó lapot meg 512 DDR ramot+ egy gyenge videokarit, és összeraknám egy non kicsi házba.És elhasználnám zenehallgatásra, kisebb játékokra(télleg kicsikre)és erre-arra, talán net meg HTPC.
Kérdésem:Ez olyan, mint egy Athlon XP kicsiben, és ultra alacsony fogyasztással???
Most párhuzamosan gondolkodok, mert most kapóra van egy ajánlat P-4 --M proccra, ami 35w-os bár, de 512 L2 cache van.Olcsóbb, mint te adod 1-2 ezressel(ha sikerülne tartani), és nemtok dönteni...Passzív hűtést akarok, mind2nél megoldható lenne maszekul.
-
törölt tag
válasz
kraftxld #437 üzenetére
Home Theater PC lenne belőle, szóval ami nekem kell:
- LAN legyen rajta
- DDR-ramot egyen, de nem kell dual
- AGP port legyen rajta
- 2 PCI port legyen rajta (TV tuner karinak, és az audigynek)
se hang, se semmi nem kell rá, sata sem, szal fapados jó lesz, DE STABIL legyen
ennyi, de mondom, csak szeptember közepén lesz ez érdekes
Előre is köszi! -
-
Dufresne
addikt
válasz
kraftxld #343 üzenetére
El is felejtettem megírni énis elégedettségemet a procival kapcsolatban
Szal thx kraftxld.
A proci frankón megy egy asus a7v600-x lapban Everest szerint 1,4V-on (biosban 1,45) 8x200-on, 9x200-on viszont eléggé instabil már a rendszer, még 1,55V mellett is, de ahogy látom 2000Mhz környékén mér komolyabb feszemelés szükséges, ráadásul ez a lap nem tuningbarát, valszeg ennek a számlájára is írhatóak a jelenségek. Egyébként szépen végz a dolgát 1800Mhz-en járó barton utána közel 20 fokkal hűvösebb 1600-on.
Amúgy sztem nagyobb szorzó és kisebb FSB mellett stabilabban menne többet is. -
Dufresne
addikt
válasz
kraftxld #241 üzenetére
Most próbálom megszervezni az eladását érdeklődők már vannak. 20dikán ha jössz, akkor remélem megoldható lesz a bolt.
Hogy nézn ki egyébként az üzlet? Hozol párat pestre, vagy megvan fixen, hogy mennyit hozol és ha engem is érrdekell akkor utaljak előtte foglalót? Csak azért kérdem, mert ugye még nem bizti, hogy elmegy a barton... -
ody42
senior tag
válasz
kraftxld #167 üzenetére
hmm, akkor megvárom hátha egy kedves vevőd megnézi mennyi a vége ...
2.3 ért már szívesen cserélnék, már csak az exkluzivitas miatt is, meg sokat használom csak netezésre, akkor meg szépen vissza lehet venni...
amúgy milyen szorzó és fsb párosítással ment 2G-t?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest