- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
-
-
mackosajt
addikt
válasz
Valkűr #15064 üzenetére
Ha jól látom, max. 163 mm-es torony fér el neked (házikó adatlapja), ha nincs fent venti az oldallapon?
Xigmatek Aegir (159 mm) (ha jól tudom, ez el van forgatva, mire berakod) /Alpenfoehn Brocken (158 mm) (Ez nincs elforgatva) ?
Meg jól látom, hogy Asrock-éknál a ram foglalatok messzebb vannak, mint Asus-éknál?
Azért teszek fel én is kérdést, mert nekem is FX + Vengeance ramok vannak.
És ha jól láttam a neten a képeket, akkor valamivel, talán 0,5-1 cm-rel távolabb vannak minima nálam a ramok a CPU foglalattól. -
lee56
őstag
válasz
Valkűr #14932 üzenetére
Na ez alapján az A30 kb egy szinten lehet a Brockennel, akkor jól gondoltam.
Már ha ugyanaz lett volna a CPU
Mondjuk kérdés hogy melyik fogyaszt/melegszik többet
Mert az FX8150-nek ez csak 400MHz tuning, de a Phenomnak madj 1GHz, nem mind1, szóval lehet mégis igazam van -
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
válasz
Valkűr #14860 üzenetére
Ár érték arányban semmi nem veri a Brockent. Amúgy meg a Freezer 13 Pro-t lazán veri a Brocken és a Macho is. Persze lényeges, hogy ki mire használja. FX-en már kisebb tuningnál is elfogy a Freezer. Aki nem akar tuningolni oda jó. Nekem Fx6100-en alapfesz 4,0Ghz-en már határon volt a 13 Pro, míg egy alulfeszelt 4 Ghz-en járó i7-et passzívan elvisz a Macho egy szellősebb házban.
(#14861) Pug: Annyiért nagyon jó vétel volt.
-
Valkűr
addikt
válasz
Valkűr #14771 üzenetére
ez volt a kérdés:
Sziasztok, érdemes -e fejlesztenem és ha igen merre induljak. Jelenleg egy AMD phenom 2 X4 955 Black Edition procim van, egy Asus M5A87 alaplappal.
Az első kérdésem, ugye ezeknél a prociknál azt irja 1333MHz-es ramokat képes kezelni, ez azt jelenti, ha nagyobb ram van a gépemben az sem fog gyorsabban menni vele?
A második kérdésem, melyik proci az amire valóban érdemes a cserét megejteni, és miben nyilvánul meg a plussz?
Az utolsó kérdésem, van -e jelentősége ha 990 es chipszettel szerelt alaplapra cserélem a mostanit?
Tájékoztatásul annyit elmondok, hogy egy Asus 7850 VGA kártyát hajt a gép..
Előre is köszi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Jövedelem
- Fujifilm X
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest