- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #5373 üzenetére
Én nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Az ilyen hirtelen ugrások általában nem valamilyen cpu piaci mozgás következményei.
Lehet, hogy elindult egy új játék, ami KÍnában népszerű
Lehet, hogy újranyitottak az internet kávézók, amik eddig "a covid miatt" zárva tartottak.
Lehet, hogy a lezárt bányászat miatt a gépeken adtak túl, és azok valami olcsó intel procik voltak.
Lehet, hogy a lezárt bányászat miatt a gépekből új internetkávézók nyíltak.Egyébként egy 4 magos GF12-es zen3 még talán engem is érdekelne. Bár az valószínűleg valami forrasztott cucc lenne, nem AM4.
-
válasz
S_x96x_S #5373 üzenetére
Én majd arra leszek kíváncsi, ez is ilyen anomália féle a Steamben, vagy tényleg trendforduló. Játékosok között több a DIY vásárló szerintem, mindfactorynál nem igazán látszik, hogy lassítana az AMD. Arról meg nem hallottam, hogy OEM-eknél hiány lenne AMD-ből (ettől még lehet persze
)
Múltkori anomália Steam surveyben, de előtte is van egy pár százalékos elmozdulás, ami aztán vissza is állt következő hónapban az enyhén javuló AMD trendre.
Milyen érdekes a steam survey-ben ez is:
Bal oszlopban az egyik kategóriában meg van nevezve egy gyártó, AMD-nek esélye sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest