- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Cathulhu #770 üzenetére
> Nem gondolom, hogy a Macen dolgozó programozók jelentős számban lennének jelen
én amikor elmegyek egy nemzetközi sw fejlesztői konferenciára,
akkor 50--60% -ban OSX-es gépeket látok.
( A frontend, design vonalon még több - a backend részen viszont kevesebb )4-5 ével ezelőtt elég trendi volt a MacBook. és nem csak az iPhone és a OSX-re fejlesztők között.
persze azóta már sokat változott a helyzet, de azért még manapság is észrevehető."Why do most of the developers in Silicon Valley prefer macOS over Linux or Windows?"
https://www.quora.com/Why-do-most-of-the-developers-in-Silicon-Valley-prefer-macOS-over-Linux-or-Windows"Why do most professional programmers prefer Macs?"
https://www.quora.com/Why-do-most-professional-programmers-prefer-Macs"From the top answer:
The best software for web development exists on OS X. It is believed that the best developers are on Macs, so they built the best tools on Macs for Macs. Tools such as TextMate and more."sőt amikor ilyeneket irnak, hogy miért ne használj ...
"Why Developers Should NOT Use MacBook Pro"
"About ten years ago there was an article claiming that “Every Developer should have a MacBook Pro”, which listed a bunch of reasons, for example ...."
https://hackernoon.com/why-developers-should-not-use-macbook-pro-3b6a4aeeee64> Tizenpár éves pályafutásom alatt eggyel sem találkoztam.
valószinüleg hazai Enterprise + Windows vonalon dolgozol,
ahol a fejlesztőknek kicsi szavuk, hogy milyen gépet választanak maguknak.
( de ott is a trendi projekt menedzserek már 10 éve is MacBook-al villogtak )amúgy én is elfogult vagyok ( ==> Thinkpad + Linux ) ráadásul még a Retina Display-t se birná a szemem.
mindenesetre már nézegetem a RYZEN -es Thinkpad-eket. ( "A285" , "A485" )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Láncfűrész topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest