Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botigta
aktív tag
válasz
Hawk1979
üzenetére
(ilyenkor robban szét az agyam...)
Mivel nem 3 hónappal ezelőtt segítettél egy linkkel, ezért ezt az egyetlen járható utat találtam. Egyébként fáradság nem volt, és valószínű nem is ennyiért, hanem legalább a duplájáért kaptam volna itthon esetlegesen fellelhető példányokat... -
Hawk1979
őstag
válasz
Hawk1979
üzenetére
Gyors guglizás után meg is van.
Kb erről van szó.
A proci terhelésnél stabil a beállított fesszel, több óra prime meg játékok alatt is,de kis terhelésnél a dropp miatt a fesz már nem elég neki, így a win belehibázik. Szofter gondot nem okoz, csak az érzékeny win rinyál.
Megoldása, kicsit magasabb fesz, vagy LLC enabled/High, vagy az energiagazdálkodás kikapcsolása, ez utóbbi nem mindig eredményes a hibára nézve. -
-
razor01
csendes tag
válasz
Hawk1979
üzenetére
Bírja...neked 1.2V-on van nekem 1,425V az alap amire belovi magát, ha a bios-t auto beállításokkal indítom. 1,35V-on is csak 2 maggal stabil. Egyébként meg ha kiégne véletlenül (nem egyszeri indításnál) akkor szerintem nem csak a lap menne a kukába hanem vinné a procit is...talán az egész gépet is. Egyébként meg 1 fázissal mégiscsak több van a te lapodon mint az enyémen.
-
-
vizirider
tag
válasz
Hawk1979
üzenetére
hát akkor talán magyarázom "1 óra játék után" az részemről nyilván nem, azt jelenti hogy játszottam 1 órát, majd utána mondjuk 2 nappal megnéztem, milyen meleg a gép, játék után........... de hogy érthető legyen: már több mint 1 órája játszottam egy nem stratégiai játékkal, amikor ez a mérési adat született. talán így kerekebb az állítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Tudományos Pandémia Klub
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Tropico kedvelők topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elég zavaró...