Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Garry84: Sumák aprós?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Őskoczka
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizencs
csendes tag
4 magot ír ki,és mindegyiknél van 8(0 val 9 ) ilyen állitási lehetőség
végül is ezt akartam venni,csak érdekelt....hátha mákom van
fx-et nemakarok...volt...nemtudott sokkal többet mint ez0 ra állitottam am" összes magra.
már csak kis tuning,de így már 2.5ghz en is elég lenne. 4ghz volt eddig a legjobb tőle,de instabil volt.....persze más is volt állitva.csak overlockkal lehet menni fog 4-en.
köszi a választ
-
zizencs
csendes tag
sziasztok.
egy Msi 760GM-P23 (FX) lapot vettem,és egy phenom II x2 555 van benne,viszont "Callisto" magos.
felejtős a magfeloldás?
eddig bármit csináltam megsem próbálta.....sosem próbáltam hasonlót...valami alap??magoknál lehet állitani külön hogy...:
0
-1
-2
-3
stb, ennek van jelentősége?
4 magot lehet állitani,de bekapcsolni csak 1 es és 2es van több nincs.vagy ez másik széria...és hiába próbálkozok...
-
Viktoár
addikt
Na akkor majd holnap nekigyűrközök megint.A hűtő ami most rajta van egy CM Hyper Z600-as dög,megtámogatva egy 12-es noctua ventivel.Bízom benne hogy ezalatt nem sül meg.
A 140-es menne a gyerkőcnek,mesézős / kis játékos gépnek,így a közeljövőben nem lesz hozzányúlva.Utána meg komplett gépcsere lesz úgyis.
Köszi a segítséget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest