Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizencs
csendes tag
4 magot ír ki,és mindegyiknél van 8(0 val 9 ) ilyen állitási lehetőség
végül is ezt akartam venni,csak érdekelt....hátha mákom van

fx-et nemakarok...volt...nemtudott sokkal többet mint ez0 ra állitottam am" összes magra.
már csak kis tuning,de így már 2.5ghz en is elég lenne. 4ghz volt eddig a legjobb tőle,de instabil volt.....persze más is volt állitva.csak overlockkal lehet menni fog 4-en.
köszi a választ
-
zizencs
csendes tag
sziasztok.
egy Msi 760GM-P23 (FX) lapot vettem,és egy phenom II x2 555 van benne,viszont "Callisto" magos.
felejtős a magfeloldás?
eddig bármit csináltam megsem próbálta.....sosem próbáltam hasonlót...valami alap??

magoknál lehet állitani külön hogy...:
0
-1
-2
-3
stb, ennek van jelentősége?
4 magot lehet állitani,de bekapcsolni csak 1 es és 2es van több nincs.vagy ez másik széria...és hiába próbálkozok...
-
Viktoár
addikt
Na akkor majd holnap nekigyűrközök megint.A hűtő ami most rajta van egy CM Hyper Z600-as dög,megtámogatva egy 12-es noctua ventivel.Bízom benne hogy ezalatt nem sül meg.
A 140-es menne a gyerkőcnek,mesézős / kis játékos gépnek,így a közeljövőben nem lesz hozzányúlva.Utána meg komplett gépcsere lesz úgyis.

Köszi a segítséget.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy nem rossz kis proci így egy maggal sem.