Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor01
csendes tag
válasz
Hawk1979
üzenetére
Bírja...neked 1.2V-on van nekem 1,425V az alap amire belovi magát, ha a bios-t auto beállításokkal indítom. 1,35V-on is csak 2 maggal stabil. Egyébként meg ha kiégne véletlenül (nem egyszeri indításnál) akkor szerintem nem csak a lap menne a kukába hanem vinné a procit is...talán az egész gépet is. Egyébként meg 1 fázissal mégiscsak több van a te lapodon mint az enyémen.
-
razor01
csendes tag
-
razor01
csendes tag
válasz
zolo0525
üzenetére
Nos...és akkor ha csak 3 maggal járatnám 4 mag helyett úgyis hamar meghalna a lap? (szerintem nemnagyon lépné túl a 95W-os keretet vagy max megütné a 100W-ot
)
Egyébként azért bordáztam fel hogy legyen valami hőelvezetés rajta mert gyárilag semmi nincs és egy kicsit forrónak itéltem
Még egy dolog: a 555ös procinak mennyi az alapfesze? (Mert nekem 1,425V-on jár de ezt soknak tartom...) -
razor01
csendes tag
Helló!
Sikerült kinyitnom az 555ös procimat B55-re, de néha csinál olyat mint ha throttingolna vagyis magától visszaveszi a fekit (C'n'Q kikapcsolva) kettő és négy maggal is (bár lehet az everest a hibás...). Ez miért lehet? És még 1 kérdés: Az nem baj ha az ASRock N68C-S UCC lapban ami 95Wig támogatja a TDP-t használom? Mert mikor kinyitom a magokat 160W-os TDP-t ír a CPU-Z. Nem fogja kinyírni a lapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is vártam túl sokat ettől a laptól...(összevissza volt 10k azthiszem
)
)