Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Én érzek inkább AMD-fanatizmust, vagy megfelelőbb szó a szervilizmus.
Érdekes egyébként, hogy ha bármilyen AMD topicban érdeklődik az ember, észérvek helyett mindig az "nV + Intel fanatizmus" jön elő, nV v. Intel topicokban ez legföljebb elvétve fordul elő. Mást sem hallok pl, hogy miért nem kell a Virtu, miközben 5x legalább leírtam, hogy nekem kell, és a működésére voltam kíváncsi.
Leírtam miért gondolkozom AMD-ben is (ill. miért nem kell a hátam közepére sem AMD VGA), nem tudom, azon mi nem érthető. Ha bűn, hogy továbbra sem zárom ki az Intelt, akkor mea culpa, én igyekszem objektív maradni.
Azt is tudom, hogy nem lesz már olyan konfig, amilyenek régen voltak, amikor még a vásárló érdeke volt az első, nem a gyártóé, fölösleges megjegyezni.
A továbbiakban azt kérném, hogy vagy válaszoljatok a kérdéseimre, vagy ne, de mellőzzétek annak megvitatását, szerintetek miért kérdeztem éppen azt (főleg, mert az nem a topic-hoz tartozik).
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Autós topik
- Adventi kalendáriumok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Érdekes egyébként, hogy ha bármilyen AMD topicban érdeklődik az ember, észérvek helyett mindig az "nV + Intel fanatizmus" jön elő, nV v. Intel topicokban ez legföljebb elvétve fordul elő. Mást sem hallok pl, hogy miért nem kell a Virtu, miközben 5x legalább leírtam, hogy nekem kell, és a működésére voltam kíváncsi.