- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Na, akkor örülök hogy nem vagyok egyedül!
Kezdtem magam hülyének érezni.
Más.
Most végre, sikerült megtalálnom a számomra legideálisabb fogyasztás szerinti beállítást.
Így 45 wattot fogyaszt a gép IDLE. Ezen már csak úgy lehetne javítani ha 80+-os tápot vennék. De azt sajnos mostanában nem fogok.Szóval minden beállítás auto-n van. EPU engedélyezve, maximum power saving. CPB - letiltva. C6 mode viszont engedélyezve. Így sikerült elérni, hogy a tápom nem cicereg load közben mégis alacsony marad a fogyasztás.
Ha a CPB is engedélyezve van, akkor mocskosul cicereg. Olyan sercegő hangot ad. Még netezés - görgetés közben is!Ha a C6 mode is le van tiltva, akkor határozottan 10-15 wattal többet fogyaszt a gép. Teljesen mindegy, hogy alulfeszelem-e vagy auto-n hagyom vagy több feszt adok-e rá...
Úgyhogy ez van. Sebessége még így is bőven megfelel. Word megnyitásakor pl kifejezetten úgy érzem magam, mintha SSD-m lenne.
Csak rányomok és ott van. A régi gépen még bőven volt időm megnézni a kis animált töltőképernyőjét. Itt még nem sikerült elcsípni.
Netezés is hasonló...
Szóval azt hiszem ez lesz a takarékos, általános használatra szánt profilom. Beletelt ~ 2 órába amíg minden lehetőséget leteszteltem fogyasztásilag.Most akkor jön a tuning. Megpróbálom valahogy játékra belőni a gépet. Itt viszont már nem érdekel a fogyasztás.
@atti_2010:
Nem hiszek a CPU-Z-nek. Tuti kamu. Valahol azt olvastam - vagy ti mondtátok? - , hogy ennek a CPU-nak maximum 1,9voltot lehet adni. Talán az alaplapi könyvben volt? Nem tudom. A lényeg, hogy így biztos nem lehetett 2,1 volt valójában. Főleg, hogy biosban 1,46 volt kiírva...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- DUNE médialejátszók topicja
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest