- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Szeretnék tenni 3 észrevételt de ne vegyétek támadásnak:
-én nem vennék játékokhoz 5800k -t hacsak nem valamilyen régi játék a kedvencünk amivel sokat játszunk és amit simán elvisz (nálam ez a quake live), egy 740-750 -es athlon és egy 6670 árban kb. ott van (vagy kicsivel több) ahol egy 5800k de teljesítményben jobb játékokra, vagy ha veszünk egy 5800k és egy 6670 -et kb. ott vagyunk árban mintha vettünk volna egy 750k és egy 7770 -et amivel sokkal jobban járunk
-én nem vennék vízhűtést ilyen 100w -os procikra nekem még húzva sem megy 50 fok fölé pedig nincs egy szuper hűtőm és a ventije is 5v -on megy hangtalanul, hacsak nem az egész gép vízről megy (tehát vga, cpu, esetleg alaplapi vrm -ek) vagy nincs erősen túlfesszelve és tuningolva, ezt csak azért írom mert a plusz pénzből ami egy vízhűtés és egy sima között van lehetne másra is fordítani (pl. jobb ssd vagy jobb alaplap)
-én mindig átnézem egy alaplap füzetét pedig már rengeteg gépet raktam össze és utána nézek konfig vásárlás/eladás előtt milyen hardverekkel nem lesz probléma, és sosem frissítenék biost/uefit win alól, bios/uefi -be belépve egy pendrive -ról nagyon egyszerűen megtehető a frissítés az újabb lapoknál és kisebb a kockázat
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest