Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Olvastam, ez nem is rossz.
Nekem anno Asus F2A85M és ASrock FM2A75 Pro4-M lapokkal túlhajtás esetén nyávogott. Azokon azért akad tápellátás, valamint hűtésből is egy Arctic Freezer 13Pro volt rajta. 50 fokot elérve rövid időn belül throttling volt az eredmény, ha húztam..
Semmi extra nem volt pedig, 4200 CPU, 1013 GPU, 2000 NB, 2400 RAM értékekkel próbálkoztam. Procinak 1,3625V elég volt, NB-nek kellett 1,45V hogy úgy-ahogy stabil legyen IGP mellett. Viszont ez már kiüthette a biztosítékot a drágánál, mert fajin hűtés ellenére is ledadogott rövid határidőn belül, pedig BIOS-ban minden energiagazdálkodási vacka ki volt kapcsolva.... TCI K2-vel a regiszter-beállításait feülbírálva volt hajlandó elfelejteni eme kedves szokását.
Itt orroltam meg kicsit az AMD-re, ha már unlockolt a proci, akkor az ne szóljon bele abba, amit én akarok.
1013 IGP/ 2000 NB/ 2133 RAM beállításokhoz 1,275V NB bőven elég volt...Tartok tőle, hogy a Ricsike is ugyanezt fogja előadni... Ha ott gyárilag 1,3V körüli NB feszt határoz meg az AMD a 2133as memória-beállításokhoz, akkor kb adtak egy pofont a ... nak ezzel is, 2400-on kéz a kézben fog botladozni az elődjével egyetemben.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Automobilista 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Update 11.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő