- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
HeavyToys #4301 üzenetére
Csak ezzel mi fogjuk szívni elfeledkezhetünk a gép fejlesztésről a tuningról és mindenről....én spec pl még mindig a 10db 5,25"os meghajtóhelyes CM Cosmos S házam bűvöletében élek,meg a tuning,modding stb és nagyon megérintene ha páréven belül csak ilyen "vacak" tabletek lennének meg okostelók és csőváz...ha lehal valami a gépen alaplapostul mindenestül mehet a kukába...nagyon szuper lesz, én spec. nem tudom mi előnye származik abból gyártóknak (akik már most sírnak milyen rossz a pc ipar és halódik..)ha felgyorsítják a desktop és nagyobb notebook vonal halálát...pláne az Intel aki főleg desktop CPU-kban és notbook piacokon erős...és hordorható masinák tablet,okosteló....elbújhat a kis Atomjával...pontt neki lenne érdeke ezt lassítani...de amíg az AMD nem követi ezt az utat addig különösebben nem bánom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest