- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Egyet még kérdeznék olyantól, akinek A8-5500 APU és Dual-ban használt VGA-ja van.
Ha egy monitort kötök az int. VGA-ra, és egy TV-t mondjuk a dedikált VGA-ra, akkor melyiken lesz kép, vagy ezt tudom szoftveresen szabályozni (mondjuk, hogy mindkettőn legyen az ismert módok valamelyikén, klón, kiterjesztett, stb) ?
Plusz pontért: Ilyenkor melyik kártya min dolgozik, vagy azt a driver megoldja, ne foglalkozzak vele?
Azért kérdezem, mert eddig az az apróság elkerülte a figyelmem, hogy ugyan tudok kötni két megjelenítőt az Asrock ITX--es csúcslapjára, de nekem 2 HDMI kellene, és azt nem tudom megoldani
Szóval muszáj vennem VGA-t is az APU mellé emiatt, de ha nem megy Dualban sem, ahogy én gondom, akkor meg valami HDMI osztót, vagy átkapcsolót kell szerezzek. Ilyet is ajánlhattok, ha van valakinek esetleg, de ez már az OFFnak is az OFFja
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest