- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Egyet még kérdeznék olyantól, akinek A8-5500 APU és Dual-ban használt VGA-ja van.
Ha egy monitort kötök az int. VGA-ra, és egy TV-t mondjuk a dedikált VGA-ra, akkor melyiken lesz kép, vagy ezt tudom szoftveresen szabályozni (mondjuk, hogy mindkettőn legyen az ismert módok valamelyikén, klón, kiterjesztett, stb) ?
Plusz pontért: Ilyenkor melyik kártya min dolgozik, vagy azt a driver megoldja, ne foglalkozzak vele?
Azért kérdezem, mert eddig az az apróság elkerülte a figyelmem, hogy ugyan tudok kötni két megjelenítőt az Asrock ITX--es csúcslapjára, de nekem 2 HDMI kellene, és azt nem tudom megoldani
Szóval muszáj vennem VGA-t is az APU mellé emiatt, de ha nem megy Dualban sem, ahogy én gondom, akkor meg valami HDMI osztót, vagy átkapcsolót kell szerezzek. Ilyet is ajánlhattok, ha van valakinek esetleg, de ez már az OFFnak is az OFFja
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest