- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlueAthlon #16852 üzenetére
Üdvözöllek Tiborom
A baj az, hogy -főleg asus lapban- kevés stabil 2400-es (IGP-t is használó!) eredményt látok, többen írják hogy csak alatta stabil Richlanddel. Hogy min kéne lazítani, mennyi NB fesz kell, jó kérdés.
Friss biosszal 2 napot szórakoztam hogy a 2133 CL9 moduljaimat (4db) legalább 1866on stabilan hajtsam, sikertelenül; egyelőre 1600on mennek. Ilyen szopókát nem akarok, így ha egyenértékű sebességben a 2133CL9 meg a 2400CL11 (árban dettó), akkor előbbit veszem. Azt már tapasztaltam hogy ennek a memprofilja meg a lap nem szeretik egymást, kézzel kell beállítani.Ha gyorsabb, akkor Kaveri/Carrizo még többet fog profitálni belőle, inkább azt veszem. G.SKill Ares 2133CL9 úgy tűnik egyébként elketyeg 2400CL11-en is, úgyhogy ha fekete péntek alkalmával nem lesz jobb ajánlat, sztem benevezek erre. (Trident X-es CL10es 2400ast néztem még, de általában nem viszi a névlegest Richland mellett.)
Nem cserélnék egyébként memóriát ha nem 1600on menne most és nem IGP-t használnék.Ja, ha már értekezünk, jól látom hogy A88X-Plusban a hőmérséklet miatti óra órajel visszavétel nem kikapcsolható? Mert akkor az alapórajelen is annyit tud mint 4500ön (@1,425V, amiből hamar 3800 lesz, de a gyári turbóval szinte végig megy a 4×4200, masszív IGP használattal alig-alig megy le 3800-ra).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest