- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhill
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék pár infót kapni amivel nem vagyok tisztábban. Az egyik hogy az igp-nek olvastam hogy manuálisan szoktak adni ramo-t 512 vagy 1 giga. De mi mi van ha auto funkción marad ahogy az alapból van-volt??? A másik bár nem szeretnék tuningolni és nem is értek hozzá de a biosban ahol lehetne mondjuk állítania szorzót vagy a feszt ott auto állapotban van de más lehetőséget nem is enged. A harmadik kérdésem pedig hogy a memóriákra vonatkoznának: 1600 Mhz ramok bírnák -e az 1866 Mhz-et és egyáltalán van -e értelme túlhajtani őket. Csak és kizárólag az igp miatt kérdezem mert azt olvastam hogy a mimnél gyorsabb memóriák jót tesznek neki. Amennyiben érdemes akkor hogy lehet ezt kivitelezni nekem mint laikusnak. Remélem nem írtam rengetek marhaságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest