- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Olyan jó úgy olvasni cpu-s kihajtsa-e vitákat, hogy én nem vagyok benne!
Más. IGP kikapcsolásának mi a pontos menete? Van valami extra amit tudni érdemes?
Nálam Asus alaplapon "csak" annyit találtam, hogy mi legyen az alapértelmezett video -> pci-e vagy integrált. Valamint van egy olyan menüpont, hogy igfx memória. Ezt viszont nem lehet nullára tenni csak autora.
Tehát úgy gondolom, hogy a video-nál pci-e-t állítok be default-ra igfx-nél meg a videomemóriát autora.
Majd ezután kikapcsolom a gépet és átdugom a hdmi kábelt a dvga-ba.
Jó lehet ez így, vagy kihagytam valamit?Megint más. Most csináltam egy kis hőm. tesztet. De úgy mintha már nem lenne IGP a gépben. Tehát Aida-ban az igp-t nem stresszeltem, minden mást viszont igen. Meglepő, hogy 49 fokig ment fel a hőmérséklet jó ház szellőzéssel 1,44V-on 4,2Ghz-en. 4,5-öt még nem próbáltam mert azon agyalok ha elég lesz a 270x-nek a 4,2 is akkor ott hagyom, mert 4,5-ön csak 1,5V-on stabil. Úgy meg már lehet sokat zabálna. De az is lehet ha le lesz tiltva az igp akkor talán kevesebb feszkó is elég neki a 4,5-höz...
Na majd kikísérletezem... Hú de hosszú nap lesz amikor megjönnek az új cuccaim.
Már mondtam is az asszonynak, hogy aznapra lécci húzzanak el a gyerekkel valahová.
(új vga, gépház átalakítás, új monitor, új egér, tesztelések, telepítések, tesztelések, beállítások stb... legalább egy nap ha nyugiban tudok lenni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest