- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
patomi #12701 üzenetére
Én nem vagyok ezen meglepődve. Nézd meg a Kabini utódját, ott kiismerték valamennyire a 28nm-es gyártástechnológiát, következő generáció ugyan azon TDP keretből,valószínűleg változatlan architechtúrával 25W helyett 15W-os TDP-vel 20-30%-ot gyorsult, 25W esetén 50-60%-ot szerintem lehet számolni.
Kaveri esetében is ez lesz szerintem. De hozzáteszem, hogy itt már gyakorlatilag egy 7750HD-t tettek egy kupak alá a CPU-val, ami magában 55W TDP, szóval csökkentett órajelek mellett marad kb 40W-ja a CPU-nak, vagy még annyi sem. Dőreség lenne többet várni. Nyilván az lett volna a legjobb, hogy megtartják, netán picikét növelik a a Richland órajeleit, és erre jön a 15%-os IPC többlet. De majd szerintem a következő gen.-ben a Carizzo-ban. Ha úgy hívják
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest