Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Az alapértelmezett időjárás WiDGET működik egyébként valakinek? Kiratktam már vagy 3x 4x, de mindig azt írja, hogy távolítsam el majd telepítsem újra. Aztán olvastam, hogy ha minden igaz az Amazon Alexa-t kell hozzá-t kell letölteni a telefonra és ott beállítani a hely adatokat, ahhoz, hogy működjön. Mondom lehet a GPS miatt, lévén gondolom a stickben nincs, bár kellő pontossággal elvileg internetes alapon is meg tudná állapítani nagyságrendileg a tartózkodási helyemet. Letöltöttem, beállítottam és azt is, hogy minden eszközömhöz ugyanazon hely adatokat használja, de továbbra sem megy. Itt is úgy működik egyébként mint mobilon, letölthetek más WIDGET képes időjárásalkalmazást és kitehetem annak az alkalmazásnak a sajátját, vagy csak ezt a gyárit lehet használni?
Gondoltam, ha már van rá lehetőség, akkor miért ne? -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Az inputstream.adaptive-t miért nem lehet letölteni a Kodiban?
Az Appstore-ból 9.99$-ért letölthető Kodi milyen lehet? -
Köszi mindenkinek a segítséget, az ADB AppControllal való próba maradt egyedül ki. Előkaparhatnék itthon egy Windows alapú gépet, de az az igazság, hogy ez ezzel már biztosan nem szórakoznának a szüleim, ha bármi gond merül fel. Mivel egy viszonylag plug and play megoldást szerettem volna nekik, és az Amazon ügyfélszolgálat sem tudott segíteni a vásárlásos gonddal (várjak tovább, hátha megjavul), ezért visszaküldöm a készüléket. Kösz mégegyszer a tippeket!
-
Danecay
addikt
válasz
mikrofon #8128 üzenetére
Igen, köszi a tippet, azt még délután feltettem
Közben az Aurora-ba is sikerült valahogy belépnem egér alkalmazás nélkül is, aztán a Mouse Toggle-t is sikerült addig nyomkodnom amíg started-et írt és a telefonra feltelepített alkalmazás Troubleshoot-ja is végül lefutott hiba nélkül. Igaz Egérmutató, vagy pötty vagy bármi ez után sem jelent meg, de mintha erről is esett volna szó az alkalmazás leírásában.
A CEC-re vonatkozóan a sticken egyelőre annyi beállítást találtam, hogy ON/OFF, de akkor majd tovább nézelődök a beállítások között. Nem tudom, hogy a TV-nek a beállításai között is kell, hogy legyen e ilyen opció, mondjuk azt is átfutottam, de nem találkoztam ilyennel. Tény hogy nem egy mai darab az a TV amin kost gyakorlatozok a stick-el, egy a 2010-es első felében gyártott FHD LG 3D-s TV, aminek a típusát nem tudom megnézni, de talán az még nem kizáró ok, hogy ne tudja, vagy nem tudom -
mikrofon
veterán
válasz
Danecay #8115 üzenetére
Az általam írt alkalmazás áruházhoz nem kell egér funkció.
A sticket- nem lehet kikapcsolni. Mindig megy a háttérben. Ha nincs használva elmegy standby módba.
Ha nem működik jól a CEC akkor nézd meg a TV és a stick idevonatkozó beállításait, hátha valami nem jól van beállítva. Ha köztük van egy erősítő vagy soundbar, akkor azt is érdemes megnézni.
A stick távirányítójának kikapcsoló gombját és a hangerő szabályzó gombjait is be lehet állítani IR módra és akkor biztos vezérelni fogja a TV-t. Egy elég részletes beállítási lehetőség van erre a a stick menüjében.
Nekem szépen kapcsolja a TV-t és a sondbart is. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
tsilver #8126 üzenetére
Csináld úgy ahogy le van írva, kodit uninstallálod, utána elölről kezdve, semmit ne másolj sehova míg nem működik..
Először az adb parancsok után egy üres Kodi mappa lesz az sd_card gyökérben,
és egy fájl szintén az sd_card gyökérben: xbmc_env.propertiesez egy szövegfájl amiben ez van:
xbmc.data=/sdcard/Kodiutána kodi install
utána adb parancs :
cmd appops set --uid org.xbmc.kodi.quietvoid MANAGE_EXTERNAL_STORAGE allow
utána kodi indítás.
-
tsilver
aktív tag
23-as Maxon próbálom a leírás szerint a Kodit felrakni, ugye "gyökér" alá kellene, úgy néz ki megcsinálja de nem az új Kodi könyvtár ba menti, Gyűrü féle októberit és ezt használnám
cmd appops set --uid org.xbmc.kodi.quietvoid MANAGE_EXTERNAL_STORAGE allow -
trance89
őstag
Ez elég sokat elmond, a hivatalos armeabi-v7a kodi 20.2 verzió 68 mega...
Mindenestre kissé aggasztó hogy az Amazon beenged ilyen szemeteket az appstore-jukba. Mondjuk elég nagy hülyének kell lennie aki kicsenget érte 10 dodót
Szólni kéne a kodi fejlesztőinek vagy egyenesen az amazonnak, szerintem elég hamar le fog kerülni onnan -
Danecay
addikt
"Az X-plore File Managert viszont nem tudom feltelepíteni, mert nem engedi megvásárolni."
De hiszen ez ingyenes
Én simán letöltöttem az Amazon Store-ból és indítottam.
Ugyanezt csinálom én is, annyi különbséggel, hogy az Aurora Store-t telepítettemm de ahhoz kellene a Mouse Toggle for Fire TV, de nem sikerült még sajnos működésre bírnom egyiket sem.
Továbbá volt már korábban többször téma a stick távirányítójának a bekapcsoló gombja. Volt aki arra panaszkodott, hogy nem lehet kikapcsolni, csak készenlétbe tenni, de lehet én értettem félre, minden esetre nálam nyoma, vagy jele nincs annak, amennyiben bakapcsolt állapotban megnyomom , nem történik semmi. De lehet, hogy nem is kell mert a készenléti állapot is időzítéssel megy végbe? Olvastam olyat is, hogy amennyiben be van kapcsolva a HDMI CEC funkció, abban az esetben elég csak a stick távirányítóját használni és ott a bekapcsoló gombbal automatikusan bekapcsol a TV is. Nos nálam be van kapcsolva a CEC, de nem történik ilyen sem, be kall kapcsolnom a TV-t majd ébresztem a sticket a távkapcsolójával.
-
mikrofon
veterán
Sajnos amíg a mi régiónkban nem áll át a HBO a MAX-ra addig ez kicsit nehézkes lesz. Reméljük hamar megtörténtik.
Én nem szoktam frissítgetni. Egyszer felraktam aztán müködik.GeforceNOW alkalmazást viszont frissítgetni kell. Ezért féltettem aptoideTV alternatív alkalmazás áruházat amivel nagyon egyszerű az alkalmazások telepítése, frissítése.
Nem egy bonyolult dolog amúgy a kézi telepítgetés. A legtöbb kézzel telepitendő alkalmazáshoz már van egy kód a Downloader alkalmazásban így kb csak azt kell beírni, meg még néhány kattintás és kész is.
Akinek ez nem megy az vegyen appleTV box-ot. Ott fel sem merül hogy bármi egyebet trükközzön, mert nem lehet... -
Hyena
senior tag
Megdobbentve tapasztaltam , hogy immar van a hivatalos amazon app storeban is Kodi (version 5) 9.99 dollaert. Egeszen biztos , hogy regebben nem volt.
Fentebb tobben panaszkodtak a bonyolult telepithetoseg miatt, tessek immar egyszeruen is lehetseges , a kerdes az , hogy ez mifele valtozat es mennyire mukodik jol.
Probalta esetleg valaki?
Eleg vicces, hogy a leiras szerint free and open source , ugyanakkor 10 dollar, habar ha jol mukodik es nem kell vele varialni erhet annyit (valakiknek). -
Mano66
senior tag
Ezt próbáld!
[HBO Max.apk]
Az apk kiterjesztésűt töltsd. -
Sziasztok!
Fire TV Stick 4K Max-szal kapcsolatban lenne kérdésem. A szülieim noname tévéjén megszűnt az HBO (talán Go volt, Max pedig már nem, a Store-ban pedig nem elérhető), ezért gondoltam, hogy egy Stick-kel "rendbe teszem" a tévézős dolgokat. Hát, eddig mindent sikerült, csak azt nem.
Kibontottam és frissítettem az eszközt, beléptem az Amazon accountommal. HBO app persze nincs, de leszedtem egy itt ajánlott APK-t. Az X-plore File Managert viszont nem tudom feltelepíteni, mert nem engedi megvásárolni. Azt írja, hogy nincs bekapcsolva a 1 click payment, holott de, mivel heti szinten vásárolok. Sebaj, gondoltam, "megveszem" külön a normál Amazon felületen. Itt idáig eljutok, de hiába szeretném megvenni, újratölti a felületet, semmi nem történik. Az oldalon továbbra is megvásárolhatónak mutatja, a Stickre pedig ugyanúgy nem tudom letölteni.
Van bárkinek ötlete arra vonatkozólag, hogy mit csináljak? Illetve felmerült így egy olyan kérdés, hogyha frissül az HBO app, akkor mindig manuálisan kell az új apk-t felrakni az eszközre, vagy a frissítést meg tudja már utána oldani magának? Mivel a szüleim távol laknak, fontos lenne, hogy ne kelljen ezekkel szórakozni.
Köszi előre is!
-
Danecay
addikt
Létezik olyan Mouse Toggle verzió ami működik a Fire TV 4K MAX el? Próbáltam több verziót is, de van ami hibát ír, míg az 1.06-os azt írja, hogy "starting", ami elvileg így jó, de nem igazán működik, hiába nyomkodom a olay/pause gombot? Nem feltétlenül fontos persze, hogy Mouse Toggle legyen, jöhet bármilyen alternatíva.
-
kokokka
addikt
válasz
Danecay #8101 üzenetére
Telepítés után indítottam egy filmet, teljesen rendben volt. Aztán este mutattam a fiamnak, hogy nézd csak, milyen jól működik a Sky. Jól beégtem, mert nagyitva játszotta le amit elindítottam. Aztán másnap a lányom filmezett, kérdeztem mit nézel, Netflixet? Azt mondja nem, a Sky-t. És azóta is hibátlan akárhányszor elinditom. Ez már pár hetes sztori, de jól működik most is. Mondjuk inkább ő nézi, nekem kevés a sztereó hangzás, márpedig az többet nem tud sajnos.
-
Danecay
addikt
válasz
kokokka #8100 üzenetére
Nem tudom mitől függ akkor. Gondolom nem 1080p-re van állítva a stick
gyűrű-nél is ugyanez a gond vele, ahogy a #8051 hsz-ban is írja. Én közben átvittem egy olyan szobába ahol egy 1080p-s TV van, azon látszólag rendben volt, de az óta applikációt is frissítettem, de azzal még nem néztem meg a 4K-s TV-n, az is lehet, hogy már jó lenne nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest