Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Ha azért küldöd vissza, mert nem tetszik akkor neked kell fizetni a postaköltséget.
Ha azért küldöd vissza, mert hibásan érkezett akkor visszatérítik neked a postaköltséget.
Ha tévesen rendeltél valamit, akkor inkább ne vedd át a futártól, ez esetben a teljes összeget visszatérítik (termék ára + postaköltség).Postán kell feladni egy Német/Angol címre.
Anglia EU-ból való kilépése még évekig fog húzódni ha egyáltalán kilépnek. Én nem aggódnék emiatt. Valószínű nem is Angliába kéne visszaküldened. Szerintem van közelebb is hivatalos márkaszerviz. De ezeket Logitech topikban beszéld meg, nem Amazon témára tartozik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Logitech-nek valószínű EU garanciája van.
Ez van a Logitech GYIK oldalán: "a termékre vonatkozó garancia csak a vásárlási országban érvényes, ugyanakkor a vásárlók bármely olyan EU országban benyújthatnak garanciális igény, ahol a gyártó / eladó rendelkezik képviselettel."
De ha tutira akarsz menni kérdezd meg Logitech-től.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Deviza árfolyamot kell nézni. Az 303-306 körül van.
Igen vedd ki a pipát, így nem Amazonnak fizetsz jutalékot, hanem a bankod nulla egész valahány százalékos konverziós jutalékát fizeted ki. (ez le van írva a megfelelő helyen a bank oldalán)
Vásrláskor EUR-t írjon ki ne Ft-ot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Nem a forint számla a mérvadó, hanem a bankkártyád, amivel fizetsz.
Ha Visa kártyád van, akkor rosszul jársz EUR vásárlásnál, mert az USD alapú, tehát először dollárra váltják az összeget, utána Euro-ra, majd onnan Forintra.
MasterCard esetén megéri EUR fizetést választani Amazonon.További infó: [link]
-
pinnacle
nagyúr
válasz
szabessz
üzenetére
Ezt én is megszívtam. Azt mondták, hogy a Mein Konto > Amazon Currency Converter aktivieren/deaktivieren-nél lehet kikapcsolni. Szerintem a bankod ennél jobb árfolyamot ad, de jobb ha rákérdezel.
Reklamáltam, hogy miért csak 8,40€-ót fizetnek a visszaszállítási költségből. Úgy néz ki, hogy az egészet vállalják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest