Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Nekem ugyanez volt, bar az a .de-rol napra pontosan megjott. Viszont. Nincs TN, semmit se tudsz rola, es a postas kozolte, h ala se kell irni, ha a 30*40*30 centis dobozt be birta volna tuszkolni a postaladaba, akkor azt csinalja. Ergo siman lehet, h betette vhova es elloptak. Vagy csak siman ellopta. Vagy akarmi.
-
viharhozo
addikt
-
-
viharhozo
addikt
Azert merlegeld a dolgot, mert igy fogsz fizetni 16-20k-t (en UPS-szel szallittattam Amerikabol, nem ismerem a DHL tarifait), es lehet, h jobban jarsz, ha nem veszed at a cuccot, mert akkor csak a szallitast bukod.
Ez a dokumentumcsatolas is erdekes, a UPS tolem csak egy meghatalmazast kert, a tobbit ok inteztek, igaz, ott volt a szamla a csomagban.
-
viharhozo
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Azert ennyire nem kerek a tortenet, nalam 6 napja "Not yet dispatched" a rendeles, ez nem a posta hibaja.
Kezdem azt hinni, h a gond ott van, h egyet rendeltem kozvetlen az Amazontol, egyet meg a Marketplace-rol. Lehet, h arra varok, h az utobbi bejojjon az Amazonhoz es egyben kuldjek?
Az Amazon is megbukna a Pisa-teszten. Ket csomagom van. Ha egyben kerem, azt mondja, dec 20-23. Ha kulon, az egyik dec. 14-16., a masik dec. 20.-jan. 3. Namosteztigyhogy?
-
viharhozo
addikt
24 oraja rendeltem eloszor a .de-rol. A rendeles rogzitve, kaptam visszaigazolast, de a penzt meg most se vonta le. Ez sztenderd?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robotporszívók
- Sorozatok
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest