-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Nekem ugyanez volt, bar az a .de-rol napra pontosan megjott. Viszont. Nincs TN, semmit se tudsz rola, es a postas kozolte, h ala se kell irni, ha a 30*40*30 centis dobozt be birta volna tuszkolni a postaladaba, akkor azt csinalja. Ergo siman lehet, h betette vhova es elloptak. Vagy csak siman ellopta. Vagy akarmi.
-
viharhozo
addikt
-
-
viharhozo
addikt
Azert merlegeld a dolgot, mert igy fogsz fizetni 16-20k-t (en UPS-szel szallittattam Amerikabol, nem ismerem a DHL tarifait), es lehet, h jobban jarsz, ha nem veszed at a cuccot, mert akkor csak a szallitast bukod.
Ez a dokumentumcsatolas is erdekes, a UPS tolem csak egy meghatalmazast kert, a tobbit ok inteztek, igaz, ott volt a szamla a csomagban.
-
viharhozo
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Azert ennyire nem kerek a tortenet, nalam 6 napja "Not yet dispatched" a rendeles, ez nem a posta hibaja.
Kezdem azt hinni, h a gond ott van, h egyet rendeltem kozvetlen az Amazontol, egyet meg a Marketplace-rol. Lehet, h arra varok, h az utobbi bejojjon az Amazonhoz es egyben kuldjek?
Az Amazon is megbukna a Pisa-teszten. Ket csomagom van. Ha egyben kerem, azt mondja, dec 20-23. Ha kulon, az egyik dec. 14-16., a masik dec. 20.-jan. 3. Namosteztigyhogy?
-
viharhozo
addikt
24 oraja rendeltem eloszor a .de-rol. A rendeles rogzitve, kaptam visszaigazolast, de a penzt meg most se vonta le. Ez sztenderd?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest