Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
24 oraja rendeltem eloszor a .de-rol. A rendeles rogzitve, kaptam visszaigazolast, de a penzt meg most se vonta le. Ez sztenderd?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
válasz radi8tor #3092 üzenetére
Azert ennyire nem kerek a tortenet, nalam 6 napja "Not yet dispatched" a rendeles, ez nem a posta hibaja.
Kezdem azt hinni, h a gond ott van, h egyet rendeltem kozvetlen az Amazontol, egyet meg a Marketplace-rol. Lehet, h arra varok, h az utobbi bejojjon az Amazonhoz es egyben kuldjek?
Az Amazon is megbukna a Pisa-teszten. Ket csomagom van. Ha egyben kerem, azt mondja, dec 20-23. Ha kulon, az egyik dec. 14-16., a masik dec. 20.-jan. 3. Namosteztigyhogy?
[ Szerkesztve ]
-
-
viharhozo
addikt
Azert merlegeld a dolgot, mert igy fogsz fizetni 16-20k-t (en UPS-szel szallittattam Amerikabol, nem ismerem a DHL tarifait), es lehet, h jobban jarsz, ha nem veszed at a cuccot, mert akkor csak a szallitast bukod.
Ez a dokumentumcsatolas is erdekes, a UPS tolem csak egy meghatalmazast kert, a tobbit ok inteztek, igaz, ott volt a szamla a csomagban.
-
viharhozo
addikt
A pontos ugymenetet passzolom, ugye ez nem egy szokasos eset. Nyilvan nem vagy koteles atvenni, es mivel bontatlanul kuldod vissza, a szallitas aranak levonasa utan elobb-utobb a maradekot visszakapod.
Kozvetlenul az Amazontol rendelted vagy eladotol?
-
viharhozo
addikt
Mondjuk erre mondhatja, h a ki nem fizetett rendelesnel valtoztathato a kartyaszam, tehat ezt neked kellett volna atirni.
Az viszont stickybe kene, h mindent rendelj kulon, egyebkent meg fognak szivatni. Meg az is komoly, h a 80 euros rendelesemhez nem jar egy vacak TN.
-
viharhozo
addikt
Nekem ugyanez volt, bar az a .de-rol napra pontosan megjott. Viszont. Nincs TN, semmit se tudsz rola, es a postas kozolte, h ala se kell irni, ha a 30*40*30 centis dobozt be birta volna tuszkolni a postaladaba, akkor azt csinalja. Ergo siman lehet, h betette vhova es elloptak. Vagy csak siman ellopta. Vagy akarmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest