Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Nekem ugyanez volt, bar az a .de-rol napra pontosan megjott. Viszont. Nincs TN, semmit se tudsz rola, es a postas kozolte, h ala se kell irni, ha a 30*40*30 centis dobozt be birta volna tuszkolni a postaladaba, akkor azt csinalja. Ergo siman lehet, h betette vhova es elloptak. Vagy csak siman ellopta. Vagy akarmi.
-
viharhozo
addikt
-
-
viharhozo
addikt
Azert merlegeld a dolgot, mert igy fogsz fizetni 16-20k-t (en UPS-szel szallittattam Amerikabol, nem ismerem a DHL tarifait), es lehet, h jobban jarsz, ha nem veszed at a cuccot, mert akkor csak a szallitast bukod.
Ez a dokumentumcsatolas is erdekes, a UPS tolem csak egy meghatalmazast kert, a tobbit ok inteztek, igaz, ott volt a szamla a csomagban.
-
viharhozo
addikt
válasz
radi8tor #3092 üzenetére
Azert ennyire nem kerek a tortenet, nalam 6 napja "Not yet dispatched" a rendeles, ez nem a posta hibaja.
Kezdem azt hinni, h a gond ott van, h egyet rendeltem kozvetlen az Amazontol, egyet meg a Marketplace-rol. Lehet, h arra varok, h az utobbi bejojjon az Amazonhoz es egyben kuldjek?
Az Amazon is megbukna a Pisa-teszten. Ket csomagom van. Ha egyben kerem, azt mondja, dec 20-23. Ha kulon, az egyik dec. 14-16., a masik dec. 20.-jan. 3. Namosteztigyhogy?
-
viharhozo
addikt
24 oraja rendeltem eloszor a .de-rol. A rendeles rogzitve, kaptam visszaigazolast, de a penzt meg most se vonta le. Ez sztenderd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest