- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Ha azért küldöd vissza, mert nem tetszik akkor neked kell fizetni a postaköltséget.
Ha azért küldöd vissza, mert hibásan érkezett akkor visszatérítik neked a postaköltséget.
Ha tévesen rendeltél valamit, akkor inkább ne vedd át a futártól, ez esetben a teljes összeget visszatérítik (termék ára + postaköltség).Postán kell feladni egy Német/Angol címre.
Anglia EU-ból való kilépése még évekig fog húzódni ha egyáltalán kilépnek. Én nem aggódnék emiatt. Valószínű nem is Angliába kéne visszaküldened. Szerintem van közelebb is hivatalos márkaszerviz. De ezeket Logitech topikban beszéld meg, nem Amazon témára tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest