- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
vegul az another delivery q-t valasztottam. bar ugy latom sok jelentosege nincs mert csak ott lesz egy luk hogy irj valamit es ennyi.
ma visszairtak hogy bocsi igy meg ugy es mivel nincs track sem masik darab amit el tudnanak kuldeni igy refundolnak es banknyitasra meg fog erkezni.
most persze az a baj hogy konyvem nincs pedig nyarra (nyaralasra) nagyon jo lett volna, raadasul jo aron is volt. kereshetek masikat de eddig nem tudtam megvenni mert mi van ha megis befut, no meg par napja mikor neztem nem volt vagy csak horror aron

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest