Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360
üzenetére
Kicsi terhelés nem volt, ez is virtuál kártya külön számlával. Továbbra sem értem, hogy egy elírt adat miatt miért tiltanak fiókot. Elég nagy baromság ez, sehol nem láttam még ilyet.
Dobja vissza a fizetést/rendelést. Persze, ha jól látom, akkor később terhelik a számlát, szóval elég furán működik a rendszer (biztos van valami oka).
Nem én írtam, hogy köcsögök.
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360
üzenetére
Kitöltöttem már, ahogy írtam, visszaírtak, hogy nem elég.
Mivel a bankban sehol nincs tranzakció erről a rendelésről, ezért kivonat sincs. Havi kivonatom van, azt meg nem fogom nekik feltölteni, mert egyrészt nincs rajta cím meg telefonszám (amiket kérnek), másrészt meg semmi köze az Amazonnak ahhoz, hogy én mire használom a kártyámat.
Valószínű elírhattam az adatokat, mert nem kért megerősítést se.
De hogy ezért felfüggesztik a komplett fiókot, ilyen baromságot sehol máshol nem láttam még. Ki se tudom törölni.
Persze mindez a saját biztonságomért, nyílván.
VISA internetkártya különben (CIB Bank, ha számít és rajta van a pénz is még a számlán).
-
fatal`
titán
Küldtem egy képet a kártyáról, kitakarva a kártyaszámnak az elejét, kiváncsi vagyok mit kérnek még.
Még soha nem volt ilyen, ha elírtam valamilyen adatot, akkor miért nem a rendelés közben figyelmeztet? Azért gondolom ezt, mert megerősítést sem kért a bank, pedig az összeg ahhoz képest elég magas.
-
fatal`
titán
Hali (bár másoknak is szól a kérdés),
Most rendeltem először amazonon, évek óta van fiókom és ugyanezt az üzenetet kaptam, de a pénzt azért levonták.
Mi a francot kell csatolni? Banktól kapott internet kártya, de számlázási címet akar, ami semmilyen bankkártyán nincs.
Se bankkivonatomon nincs ilyen. Mit akarnak? Járt valaki más így?
Köszi.
Német oldalról van szó.
Szerk.: Most nézem, hogy a pénzt se vonta le, pedig értesítés jött róla. Valaki tudja, hogy ilyenkor mi van? Nem értem mit ért billing alatt, lehet hogy elírtam a kártyaadatokat? Mivel felfüggesztették a fiókom, nem tudom megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Majd a lejáratnál figyelek.