Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyan problémába, hogy megpróbáltam belépni egy pár éve létrehozott Amazon fiókomba, de a rendszer zárolta a fiókot, és be se tudok lépni. Nem rendeltem semmit, nem fizettem semmiért, simán csak be szerettem volna lépni. Szerintem legalább 1 éve nem is nyúltam a fiókhoz, úgyhogy nem tudom milyen szokatlan aktivitásról beszél. Amúgy mindig is Mo.-ról használtam, onnan is regisztráltam anno, nem tudom mi nem tetszik neki.
Írtam egy emailt a Supportnak. Hozzáteszem nem volt egyszerű olyan email címet találni, ami fogad is bármilyen emailt. Nem is értem miért ennyire nehézkes ez Amazonéknál.
Az alábbi automatikus választ kaptam:
"We have temporarily placed your Amazon account on hold and canceled any pending orders or subscriptions because we detected unusual activity on it.
To restore access to your account, sign in and follow on-screen instructions. Once you have provided the required information, we will review it and respond within 24 hours.
We are sorry for any inconvenience this may have caused."
De éppen ez a gondom, hogy nem tudok belépni bakker. Mi a francot lehet ezzel kezdeni? Van valakinek tapasztalata ilyen esetre? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest