Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
üzenetére
Kis beszámoló...
Írtam mindegyik emailre, ami létezik, még a Bezos-os ra is. Arról semmi válasz nem jött, a cs-replysről meg csak a szokásos copy paste. legaláb 5 emailt írtam, és ugyanaz. A végén még el is küldtem őket a sóhivatalba, meg totál idiótának tituláltam őket, de ugyanaz. Szóval itt érdemben nem foglalkozik a problémával senki, az biztos.
Felhívni nem vagyok hajlandó őket, kizárt dolog. Úgyhogy kapja be az Amazon. Ha nem kell nekik egy új Prime előfizető, akkor erről ennyit. -
Spec
őstag
válasz
üzenetére
Na erre az emailre írtam 2x is, és ugyanaz az automatikus copy/paste duma jött vissza mindkét alkalommal, amit be is másoltam. De ahogy elküldtem kb. fél percen belül jött is a válasz mindegyik esetben. Szóval tuti érdemben senki nem foglalkozott a kérdéssel.
radi8tor: Reggel próbáltam, most se jó. Megpróbáltam belépni most is, és ugyanaz a helyzet. Szóval úgy tűnik nem kell nekik plusz egy Prime előfizető.
-
Spec
őstag
Semmi ilyesmi nincs. Nem kér semmit, csak a képen látható hibaüzi van, és nem enged tovább.
A vicc hogy próbáltam egy másik email címmel regisztrálni, de azt se engedte. Gondolom a megadott név alapján, meg IP alapján "rájött" a rendszer, hogy már van fiókom, és kiírta, hogy ezen a néven egy másik emailé címmel már van regisztráció. Vagy nem tudom mi alapján írta ki, de nem engedett regisztrálni.
Más nevében meg azért nem szeretnék regisztrálni. -
Spec
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Emailt kaptam arról, hogy szokatlan aktivitást észleltek (gyakorlatilag azt, hogy én akartam belépni Mo.-i IP-ről), és hogy erősítsem meg. Rá is nyomtam, megerősítettem, és utána jött a csatolt hibaüzi. Azóta csak ez van, nincs email értesítés. Szóval látszólag tényleg zárolta a rendszer a fiókomat.
Próbáltam egy elfelejtett jelszó kérést is, ott is kaptam emailt, és SMS-t is, meg is erősítettem, de ugyanez az eredmény. -
Spec
őstag
De hol kellene kérnie? Miután beléptem, vagy előtte? Be se tudok lépni, és csak a csatolt képen látható hibaüzenet jön fel.
Azért azt nevetségesnek tartom, hogy egy Amazon szintű világvállalatnak nincs egy normális 7/24-es online supportja, vagy legalább egy nyomorult support email, amire lehet is írni nekik. 2022-ben eléggé nevetségesnek tűnik, hogy csak telefonon elérhetőek. Erről már a MS is letett kb. 15-20 éve. -
Spec
őstag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyan problémába, hogy megpróbáltam belépni egy pár éve létrehozott Amazon fiókomba, de a rendszer zárolta a fiókot, és be se tudok lépni. Nem rendeltem semmit, nem fizettem semmiért, simán csak be szerettem volna lépni. Szerintem legalább 1 éve nem is nyúltam a fiókhoz, úgyhogy nem tudom milyen szokatlan aktivitásról beszél. Amúgy mindig is Mo.-ról használtam, onnan is regisztráltam anno, nem tudom mi nem tetszik neki.
Írtam egy emailt a Supportnak. Hozzáteszem nem volt egyszerű olyan email címet találni, ami fogad is bármilyen emailt. Nem is értem miért ennyire nehézkes ez Amazonéknál.
Az alábbi automatikus választ kaptam:
"We have temporarily placed your Amazon account on hold and canceled any pending orders or subscriptions because we detected unusual activity on it.
To restore access to your account, sign in and follow on-screen instructions. Once you have provided the required information, we will review it and respond within 24 hours.
We are sorry for any inconvenience this may have caused."
De éppen ez a gondom, hogy nem tudok belépni bakker. Mi a francot lehet ezzel kezdeni? Van valakinek tapasztalata ilyen esetre? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest