Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Solt-

veterán

Üdv Urak,

Pár észrevétel...

- Garancia: Az összefoglalóban rosszul szerepel, műszaki termékekre 2 év garanciát vállal az Amazon. (EU előírás) Viszont a 2 év akkor is 2 év, ha a gyártó egyébként 3 évet ad... tehát hiába van nálunk például minden VGA-ra már 3 év gyártói, az Amazon akkor is csak 2 évet vállal rá, utána a gyártóhoz küld. Jelenlegi tapasztalatom alapján a 3. évben csak az EVGA és az Asus termékeket lehet utólag regisztrálni, az MSI-t már nem, mert a gyártó visszaküld az Amazonhoz és két szék közt a földre ülünk.

- Fizetés: Nem tudom volt-e már szó az Amazon Currency Converter szolgáltatásról? [link] Tapasztalataim alapján kb annyi a történet vége mintha a bankunk váltana, jelenleg a 393.-Forintos középárfolyam esetén 403.-Forint körül váltottak. Akkor érdemes ezt választani, ha benne van a pakliban, hogy visszamondjuk a rendelést, mert akkor Forintban kapjuk vissza a pénzt és nincs árfolyam kockázat. Én pár hete mondtam vissza egy rendelést, 4 nap is eltelet a visszamondás után, de csesztek törölni, kiszállították. Nem vettem át, visszavitték, eltelt 1 hét, közben a Forint erősödött, buktam is vagy 10000 Forintot a visszautalt eurón, ami után természetesen reklamációt nem fogadtak el, hiába telt 4 nap a lemondási próbálkozásom és a postára adásuk közt.

Új hozzászólás Aktív témák