Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Üdv,
Tudom sokan fárasztanak titeket ezzel, ezúttal én is.
Első Amazonos vásárlás során szeretnék biztosra menni.Megszeretném venni ezt a terméket, Unihertz Atom XL telefon: [link]
Egyrészről ha itthonról nézem, a fiókomban be van állítva a budapesti cím, amit ki is jelez és kiír majdnem 3k huf szállítási költséget, akkor már a hazai áfával terhelt árat mutatja a kosár subtotal-nál? Nagyon zavaró hogy ha a fizetésig végig akarnám vinni a folyamatot valamilyen banki adatot mindenképpen elkérnek, engem meg csak a teljes összeg érdekelne.
A 3k huf még nem zavar, de ha erre még rájön extra szállítási költség az már igen...Ha az amazont választom milyen garanciális feltételeim lehetnek, gyártási hiba miatt?
Ez strapa telefonként több mindent kell elviseljen, aztán ha mégse bírja a hivatalos leírás szerinti dolgokat, tudom rajtuk érvényesíteni legalább az első 1 évben egy a hazaihoz hasonló garanciális csere/szervizelést?
A gyártó egyébként kínai ahogy nézem és hát oda visszapostázni rémálom, a gyártói honlapon is inkább úgy fogalmaznak hogy hiba esetén küldenek csere alkatrészt de a szerelés a vásárlót terheli ha jól értem...Ha céges számlára kéne vásárolni, akkor céges fiók regisztrálás során milyen extra buktatók vannak? Azt tudom hogy nálunk a könyvelő nem fog örülni, hisz extra macera, de a rendelést nem ő intézné...
Meg gondolom ha mailbox.de-re kérném akkor még jobban megszívatnám a könyvelőt.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EA Sports WRC '23
- Könyvajánló
- Anime filmek és sorozatok
- Steam topic
- Le Mans Ultimate
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest