Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Üdv,
Tudom sokan fárasztanak titeket ezzel, ezúttal én is.
Első Amazonos vásárlás során szeretnék biztosra menni.Megszeretném venni ezt a terméket, Unihertz Atom XL telefon: [link]
Egyrészről ha itthonról nézem, a fiókomban be van állítva a budapesti cím, amit ki is jelez és kiír majdnem 3k huf szállítási költséget, akkor már a hazai áfával terhelt árat mutatja a kosár subtotal-nál? Nagyon zavaró hogy ha a fizetésig végig akarnám vinni a folyamatot valamilyen banki adatot mindenképpen elkérnek, engem meg csak a teljes összeg érdekelne.
A 3k huf még nem zavar, de ha erre még rájön extra szállítási költség az már igen...Ha az amazont választom milyen garanciális feltételeim lehetnek, gyártási hiba miatt?
Ez strapa telefonként több mindent kell elviseljen, aztán ha mégse bírja a hivatalos leírás szerinti dolgokat, tudom rajtuk érvényesíteni legalább az első 1 évben egy a hazaihoz hasonló garanciális csere/szervizelést?
A gyártó egyébként kínai ahogy nézem és hát oda visszapostázni rémálom, a gyártói honlapon is inkább úgy fogalmaznak hogy hiba esetén küldenek csere alkatrészt de a szerelés a vásárlót terheli ha jól értem...Ha céges számlára kéne vásárolni, akkor céges fiók regisztrálás során milyen extra buktatók vannak? Azt tudom hogy nálunk a könyvelő nem fog örülni, hisz extra macera, de a rendelést nem ő intézné...
Meg gondolom ha mailbox.de-re kérném akkor még jobban megszívatnám a könyvelőt.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest