Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Üdv újra!
A szóban forgó rendelés szokatlanul korán érkezett meg mert a rendelés adataiban:
"Arriving 8 November - 14 November
Your package was shipped Friday, 2 November."Azaz érkezik 8-14edike között, amit egyébként 2odikán adtak fel.
Ma kaptam kézhez ami összességébe nem gond, viszont a kettő darab (egyébként egyforma) tételből egy hiányzik. Ki hibázott? 5db volt belőle a rendelés pillanatában, így a darabonkénti küldés kiesett, meg sztem ekkora távolságból úgy is megvárnák a szükséges mennyiséget hogy egybe küldjék.
Amennyiben kifelejtették, mert ez sztem 99% akkor már most mehet a reklamáció vagy várjam meg az intervallumban jelölt időszakot? Amazonon belenéztem a rendelés menürendszerébe, sztem gombokkal végigvezethető a hiba - azaz írni nem valószínű hogy kell... videó van.
A végén viszont jelzi hogy visszafizetés nem választható mert ugye "korán jött" így van két lehetőség:
request return vagy contact seller. Utóbbi egyértelmű, az első a visszaküldés lenne? Ha az, minek küldeném vissza?A számla szerinti webshop bár nem jelzi darabra mennyi van de van belőle most is. Amazonon keresztül reklamáljam meg ami sztem ésszerűbb vagy egyből a webshopnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest