Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• architect26

aktív tag

Sziasztok! Rendeltem egy poetic tablet tokot nexus 7 2013-hoz 12,95fontért+Freight and Insurrance 5,70font!
    Elsején kaptam kézhez, de sajnos csalódnom kellett, mert nem működik a smart cover funkciója, ezért ma kitöltöttem az amazonon egy visszatérítés-refund szolgáltatást, hogy visszaküldöm a tokot legfeljebb Február 4-ig!
    Az a kérdésem,hogy melyik futárszolgálattal küldjem vissza?Melyik a legolcsóbb?Vagy csak simán a Magyar Postával? a másik kérdésem, hogy muszáj nekem állnom a visszaküldés költségét, mert rémísztő árat írt az amazon. Az utolsó kérdésem, hogy mikor kapom vissza a pénzt, és vissza kapom a teljes összeget, tehát a plusz Freigh and INsurrance költséget(5,70font)??

Köszönöm a segítségeteket!

Ezt rendeltem:
    http://www.amazon.co.uk/Poetic-Slimline-Android-Manufacturer-Warranty/dp/B00E5NOXM4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1388775978&sr=8-2&keywords=poetic+slimline+nexus+7+2013

A termékre valahogy nem lehet cserét kérni, mert az eladó, ahonnan rendeltem valamilyen "Fulfilled by Amazon" szerepet tölt, nem tudom mit jelent ez.

Új hozzászólás Aktív témák