Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
falikep
csendes tag
Sziasztok!
Amazon témában elég új vagyok, első rendelésem jött meg a héten (német Amazon). Az egyik rendelt termékkel (Androidos lejátszó) van egy pár minőségi/használhatósági problémám, annak ellenére, hogy nem a legolcsóbbat vettem (ráadásul jó osztályzata is volt).
Visszaküldeném, a folyamaton végig is mentem, Gutschein-t választottam (mert le szeretném vásárolni), eddig még rendben. Kaptam nyomtatásra egy papírt, valamint egy olyan üzenetet, hogy 8,4 Euróig a postaköltséget is térítik. Ezt a papírt kinyomtatva csak és kizárólag a postán keresztül tudom visszaküldeni a terméket? Néztem rá csomagkalkulátorral árat, 7000 Ft lenne minimum, és ebből jönne le a 8,4 Euró, jól értem? Ha nem így van, mi ilyenkor a módja ennek? Így nem igazán érné meg a visszaküldés.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest