- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, amazon echo-t továbbra se szállít ide az amerikai meg a német amazon.
Van erre vmi megoldás, vagy továbbra is várni kell, míg végre engedélyezik az ide szállítást?
Esetleg horror áron megvenni az istyleban.. -
Zirowe
nagyúr
válasz
radi8tor #3476 üzenetére
Akkor lehet ez eddig nekem azért volt, mert mindig dhl hozta a csomagot, most először volt postás.
Bár a tracking alapján Európáig ugyanaz hozta, mint eddig (landmark).Egyébként volt már olyan, hogy dhl-es szállításnál kb 1 hónappal később utaltak vissza, hogy többet vontak le vám és áfa miatt.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, most jött meg amazon.com-ról rendelt csomagom.
Meglepő módon nem futár, hanem az mpl postás hozta, illetve nem kaptam meg előtte mailben a vámárú nyilatkozatot, postás se kérte el tőlem (korábban, amikor .com-ról rendeltem, mindig volt egy ilyen kör).
Usából jött a csomag (órák), rendeléskor levontak 134$-t vámelőlegként.Most akkor nem lett megvámolva, vagy változott a rendszer és már nem kell a vámárú nyilatkozat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Fűnyíró topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Marathon (2025)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest