- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
azt hittem, hogy usa gyártás (még ha naiv is vagyok). teszek egy próbát, köszönöm. felettébb bosszantó, mert egy hónapos lassan rendelés.
más kérdés: egy barátom szokott rendelgetni hébe-hóba, hogy nem szereti a .de-t, mert lassan jön meg. bezzeg az angol mindig gyors. itt él, ide rendel: hogy lehet ez? azt mondta, hogy persze, van aminél jelzik, hogy nem szállítják, de sokszor mégis bejön. hogy lehetséges ez?
szerk.
csak olyan gombot látok, hogy "leave seller feedback", ez viszont nem direkt kapcsolat, hanem értékelés. úgy gondolnám, hogy nem ez kell nekem, vagy tévedek?
szerk. #2
a tracking alatt találtam egy ilyet, ezt érdemes megvárnom?
We’re sorry your parcel is late. If it hasn’t arrived by Wednesday, 25 Jan, please come back for more options.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest