Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Újabb beszélek azóta, jelen álláspont szerint nemzetközi rendelést nem cserélnek, csak visszaküldés van.
Bár azt nem tudta megmondani, hogy ez hol szerepel az oldalukon.update 1.0: Linkeltem neki a korábbi (még a rendelés leadása előtti chat-et), ahol direkt azzal kezdtem, hogy UK-ból rendelnék Mo-ra és mi a helyzet ilyenkor, ha nem jó egy cipő mérete?
Na mindegy, majd lesz valami, legrosszabb esetben buktam a 8 fontos postát és áll a pénzem benne még 2-3 hétig, de azért leboxolom ezt, mert nem örülök, hogy fölösleges köröket kell futnom.
update 2.0: rendeljem meg újra és beállítják a rendelésre a korábbi árat. Hát, elgondolkodom rajta, hogy lógjon-e még egyszer 60 fontom a levegőben
-
Zola007
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
"Téged sem akarlak meggyőzni róla, hogy Amazon "kicsit" jobb cég mint az átlag. Amit az ügyintéző mond az úgy is van/lesz. "
Jelentem beszoptam.
Akkor ledumáltam az ügyintézővel, hogy ingyen cserélik, ha nem jó a méret.
Megrendeltem a 44-est, amilyen szerencsém van, nagy lett.
Most írtam nekik, hogy cserélnék 43-ra.
Nem lehet, küldjem vissza, visszaadják az árát és rendeljem meg újra
Csak éppen azóta feljebb ment az ára 15 fonttal és bukjak még egyszer 8 font postát az új rendeléssel.
Most beszélek a 3. ügyintézővel, hogy miaf.szvan ilyenkor
-
-
Zola007
veterán
üdv
Rendelnék cipőt Amazon.co.uk-ról
Itthon nem kapni és elég lutri a méret, arra gondoltam, hogy rendelek 2 méretet és amelyik nem jó, azt visszaküldöm.
Elméletileg van ingyen visszaküldési lehetőség
Ez aktuálisan hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi