Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
azt hittem, hogy usa gyártás (még ha naiv is vagyok). teszek egy próbát, köszönöm. felettébb bosszantó, mert egy hónapos lassan rendelés.
más kérdés: egy barátom szokott rendelgetni hébe-hóba, hogy nem szereti a .de-t, mert lassan jön meg. bezzeg az angol mindig gyors. itt él, ide rendel: hogy lehet ez? azt mondta, hogy persze, van aminél jelzik, hogy nem szállítják, de sokszor mégis bejön. hogy lehetséges ez?
szerk.
csak olyan gombot látok, hogy "leave seller feedback", ez viszont nem direkt kapcsolat, hanem értékelés. úgy gondolnám, hogy nem ez kell nekem, vagy tévedek?
szerk. #2
a tracking alatt találtam egy ilyet, ezt érdemes megvárnom?
We’re sorry your parcel is late. If it hasn’t arrived by Wednesday, 25 Jan, please come back for more options.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Ingatlanos topic!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest