Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prdox
csendes tag
Üdv!
Tanácstalan vagyok, most kaptam egy fél órája az értesítőt telefonra hogy egy állítólagos amazonon végrehajtott vásárlás során levont 49 eurót a számlámról. Na most a telefonomon kívül nem kaptam se emailt se semmit ami jelezte volna, és nyilván nem én vásároltam. Az amazonnál eddig csak egyszer volt dolgom azt is megbántam, mivel németországi régióban volt kb egy hónapja ilyen akció hogy 5 euróért kapsz 2500 amazon coint. Ezt én mindenáron hearthstonnal akartam valahogy összeegyeztetni hogy levásárolhassam, nem sikerült, nem is ez a lényeg, lenyeltem azt a 2000 forintot amit elvesztettem akkor.
Nem tudom pontosan hogy működik az amazon mert ha az angol oldalon jelentkezek be akkor nem mutatja a rendeléseknél a 2500 ciont, ha németbe igen. Namost ezt az új rendelést sehol nem mutatja abszolút nincs nyoma, csak a német nyelvű üzenet amit telefonra kaptam és úgy gondolom kapcsolatban áll az én egy hónapja lefojtatott akciómmal. Így szól az üzenet:
Kártyás vásárlás/zárolás:-49EUR; Amazon prime Gebuehr, LU AMZN.DE/INFO Amazon pri...Szóval kérdésem lenne, hogy ez mi akar lenni, van bármi módja hogy ezt az egészet visszacsináljam, és ha igen hogyan? Köszönöm előre is ha valaki veszi a fáradtságot és segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bestbuy játékok
- Gurulunk, WAZE?!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest