Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
üzenabakusz
tag
Eddig mindig a német amazonon rendeltem és oda is küldtem vissza.
Ott mindig két címke volt, az elsőt kívülre kellett ragasztani, a másodikat belülre és kész. A visszaküldés is ingyenes volt.
Most az angol amazonra küldenék vissza, itt most rögtön 4 címke is van.
Kettőt kell kívülre ragasztani, az új, hogy nem ingyenes van pluszban egy Postage Required "bélyeg helye" feliratú címke is, nem tudom, hogy fog elférni két ilyen nagy címke egy csomagon?
Talán a két oldalára?A másik új, hogy lényegében a számlát nemcsak rá kell ragasztani, hanem egy másik példányát át kell adni valakinek a vámkezeléshez, pontosan ezt írják:
Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The
carrier will not be able to return your package to Amazon without it.
Ezt a postahivatalban adjam át a felvevő tisztviselőnek? Tudni fogja mi ez és nem fog elveszni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest