Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Szia,
Igen, közben írtam a németeknek. Csak előbb írtam ide mint, hogy visszakerestem, volna.
Leírtam, hogy minden dokumentumot megküldtem, legyenek szívesek ellenőrizni. De azt mondod, hogy inkább ide is küldjem el a dokumentumokat?A gift cardot mindenképp szeretném beváltani. 20€-ról van szó.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
aktív tag
válasz Joccc07 #10251 üzenetére
Igen, mindig jó több helyre elküldeni A németeknél az address verification email megfelelője:
adressen-bestaetigung@amazon.deA személyit / jogsit és a proof of addresst se felejtsd ki. Elfogadhatják anélkül is? Persze, viszont lényegesen több az esélyed, ha több adatot adsz nekik. Szerintem azért, mert úgy állnak hozzá, hogy személyit azért nehezebb hamisítani, mint egy giftcardról szóló számlát. Az egyiket összedom Wordben 2 perc alatt, a másik meg azért időbe telne.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,ezen a telefonon gondolkodom,nem az Amazon árulja,ennek ellenére azt írja: " Returnable within 30 days of receipt
Item can be returned in its original condition for a full refund or replacement within 30 days of receipt"
Ez azt jelent,hogy indoklás nélkül visszaküldhetem 30 napig?
Mikorra érkezik ez meg kb? Nem látom hol írja ezt.
Alul írja,hogy UK modell,de nem számol hozzá semmit,mikor fizetni akarok...[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Csápájev #10257 üzenetére
Spanyol az eladó, a visszaküldést Németországba neked kell majd fizetned. Ennek tudatában rendeld meg (3-4000 a visszaküldés kb).
de nem számol hozzá semmit,mikor fizetni akarok
Mit hiányolsz pontosan?
Ja és emiatt rizikófaktor magas:
Just launched
No feedback yetTudod hogy van a mondás: olcsó húsnak híg a leve.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
MrPetya19
addikt
Hali
Visszaküldtem csomagot a német amazonnak. A tracking szerint odaért, de az amazon szerint még nem érkezett meg, pedig már eltelt egy hét.
Régen nem emlékszem hogy ez ilyen lassú lett volna. Mostanában ez mennyi idő szokott lenni mire ez átfut?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
gg72
veterán
válasz MrPetya19 #10263 üzenetére
Érdekes, mert nekem a legutóbbi 3 visszaküldésemet már azon a napon visszatérítették, amikor visszaküldtem. Korábban volt olyan, hogy sokat ültek rajta, de akkor nem az amazon volt az eladó, csak a szállító, lehet ezért. De aztán írtam nekik, hogy a nyomkövetés szerint már beérkezett hozzájuk a csomag és akkor visszautalták.
-
Crow
tag
Sziasztok!
Amazon.com-ról rendelt, "sold by [3rd party], fullfilled by Amazon" típusú termékeknél hogy működik a 30 napon belüli visszaküldés? (Nem tetszik a termék / rosszat rendeltem / stb. esetre gondolok, nem pedig jótállási problémára vagy hibás teljesítésre.)
- Saját költségen / Amazon költségén / előzetes megegyezés kérdése?
- Előbbi esetben a fuvarozó céget én választhatom meg?
- Legközelebbi (== EU) fulfillment centerbe / USA fulfilment centerbe / közvetlenül az eladónak kell visszaküldeni?
Köszi!Crow
-
aktív tag
Szia, USAba kell majd visszaküldened az biztos, a többire én nem tudom a 100%os választ.
Viszont a józan paraszti észre hagyatkozva, én azt mondanám, hogy az Amazonnak kell visszaküldened, elvégre ők intézik a tárolást. Return labelt így valószínűleg kapsz (Ha Amazonnak küldöd vissza és nem kapsz előre kifizetett szállító levelet akkor nem azért van, mert 3rd party az eladó, hanem simán nem ad az Amazon, előfordul egyes termékeknél)
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz Joccc07 #10278 üzenetére
Sziasztok!
Egy érkezett egy 150 Euro-s fejhallgató, használtam is, de nem ha nem felel meg és hibátlan állapotban van, gyári állapotba vissza tudom csomagolni, akkor visszaküldhetem?
Mit kell tennem hozzá? Nekem kell visszaküldeni vagy ők küldenek futárt? Milyen költségekre kell számítanom? Levonnak valamit a termék árából?Első vásárlásom. A válaszokat előre is köszönöm.
Honor 200 Pro
-
osonte
őstag
EgyÉrkezett... (Amazon.de-ről)
Bocsi, nem válasznak akartam írni...Honor 200 Pro
-
osonte
őstag
válasz osonte #10280 üzenetére
Sikerült a visszaküldési folyamatot végigvinnem, nem számít fel költséget és tudok DHL-es címkét nyomtatni, viszont ezt írja:
Vidd el a csomagot a legközelebbi DHL csomagmegőrzőbe kézbesítés céljából.Ez mit jelent? Hol kell leadnom a csomagot? Láttam valamilyen budapesti címeket, de én Baján lakok, ha oda kell eljuttatnom, azt hogyan kell megtennem? Gondolom nem kell Budapestre utaznom...
Köszönöm előre is!
Honor 200 Pro
-
RangerFox
veterán
Sziasztok!
Kb. másfél hónapja volt akciós éves Prime előfizu a lengyel Amazonon. Előfizettem 12+1 hónappal (free trial), az ingyenes időszak már rég lejárt, és most vettem észre, hogy minden nap próbálja levonni az éves díjat a megadott kártyáról (0Ft van rajta), természetesen sikertelenül. Ettől függetlenül ugyanúgy tudom használni a Prime-ot, és semmilyen email értesítő nem jött, hogy nem tudja levonni a pénzt, vagy hogy megszüntetnék az előfizetésem. Ilyenkor mi a teendő?
-
RangerFox
veterán
Csak nem értem, hogy hogy lehetséges ez. Ha az Amazonon nézem a profilom alól olyan, mintha nem is lenne előfizum, de a primevideon meg mutatja, hogy aktív jövő májusig. Furcsa, de akkor nem pattogok ezen, majd írnak emailt meg cancelelik az előfizut, ha bajuk van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Joccc07
addikt
Természetesen.
Ezek kellettek a feloldáshoz:
Személyi igazolvány fényképes oldal, lakcímkártya, simple app kártya oldal, egy vásárlás a kártyával és egy telekom számla amin látható a címem.
Továbbá volt ajándékkártyám is, annak pedig elküldtem a kódját és a beváltásról szóló emailt.Ezekre az email címekre küldtem:
address-verification@amazon.com
jeff@amazon.com
dave@amazon.com
ecr@amazon.de
adressen-bestaetigung@amazon.deEzek után már sikeresen le tudtam adni a rendelést.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Az Amazon app-on belül, hol lehet a régiót módosítani? Mert most csak UK-ban keres és Fontban írja ki az árakat.
MacBook-on Chrome böngészőből megy a váltás elsőre gond nélkül.
Előre is köszi a tippeket./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mano66
senior tag
Rendeltem egy pizza sütőt ami akciós volt. Ma meghozták a csomag sarka sérült volt, de nem vészesen. Kibontás után a terméken így is 3 helyen enyhe ütés nyomok láthatók. Érdemes reklamálni. Amikor vettem akciósnak adták. Nem volt feltüntetve, hogy csomagolás sérült vagy vissza küldött termék lenne és azért akciós. Ma néztem akció nélkül is annyi lett az ára.
[Teesa TSA3231 Supreme Pizza Oven]Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Még egy hülye kérdés. A vissza áruért fizetni kell?
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
xkoti
senior tag
Sziasztok.
Remélem ez már a topcihoz is tartozik mert egy kis segítség kellene.
Megpróbáltam be aktiválni a hét napos gaming prime-ot sikerült is a regisztráció telefonszám és minden adat is megadva.
Ellenben mikor aktiválnám a Prime-ot akkor azt a hiba üzenetet kapom, hogy adjam hozzá a telefonszámomat hol ott már rég megadtam. Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával ?KO
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Tavaly rendeltem utoljára az Amazontól a drágább szállítással, akkor a UPS hozta sajnos. Van tapasztalat, ha a megint drágább szállítást választom, még mindig a UPS hozza? Botrány amit leművelnek.
A kanál a gyengék villája
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mercedes topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest